Câştigătorii Campionatului Naţional de Super Rally

Pilotul francez Jerome France a obţinut al doilea succes consecutiv în Campionatul Na­ţio­nal de Super Rally, după ce a fost cel mai rapid şi pe circuitul stradal din centrul mu­ni­ci­piului Târgu Mureş. Pe un monopost For­mula Renault, France i-a depăşit pe Dani Oţil şi Mihai Leu, care au completat podiumul final al rundei a doua din acest sezon.
Pe prima trecere de pe traseu, în calificări, France a fost cel mai rapid dintre toţi cei 35 de piloţi,singurul care s-au apropiat a fost Dani Oţil, pe un model Radical SR4.
Finala a fost extrem de disputată, lupta dându-se între France, Oţil şi Leu. Primul a câş­tigat, asigurându-şi un timp cu puţin pes­te două secunde faţă de ceilalţi doi rivali. Revenit pe Ferrari după ce la prima rundă a pilotat un Radical SR8, Mihai Leu a fost la numai o zecime în spatele lui Oţil.
În Top 12 din marea finală s-au mai clasat Emil Ghinea, Aurelian Andronache, Istvan Beko, Vilmos Alpar Pal, Zoltan Martincsek, Ev­geni Yankov, Csaba Besenyei şi Ricardo Tara­balli.
După primele două etape, France este lider în Campionatul Naţioonal de Super Rally powered by Superbet, fiind urmat de Leu şi Oţil. Actualul sezon programează un to­tal de 5 etape, următoarea urmând să aibă loc pe străzile din Deva în perioada 13-14 au­gust.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.