Căsătorie în mijlocul naturii

26 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Rareş Timiş, fostul component al trupei „Impact“, a spus „DA“, în faţa ofiţerului Stării Civile. În urmă cu câţiva ani, Rareş Timiş s-a hotărât să se retragă din lumea reflectoarelor, în satul Peşteana, comuna Densuş. El este fiul regretatului Ioan Timiş, din Haţeg, om de presă şi parlamentar de Hunedoara timp de cinci legislaturi, decedat în urmă cu nouă ani.
În prezent, se implică în viaţa acestei comunităţi, învăţând copii să cânte, sau sprijinind campanii care susţin protejarea naturii şi viaţa în perfectă simbioză cu aceasta. Sâmbătă, 25 mai 2019, Rareş şi Gabriela au hotărât să devină soţ şi soţie şi s-au manifestat, chiar şi la acest eveniment, în concordanţă cu ideile pe care le promovează: în natură!
La eveniment au fost prezente rude ale celor doi, dar şi comunitatea din care fac parte. O surpriză inedită pentru cei prezenţi a constituit-o prezenţa colegei sale de trupă, Cristina Bălan, care i-a şi încântat pe invitaţi, cu glasul său, rememorând împreună cu aceştia, cele mai frumoase melodii ale trupei „Impact“. (V.Mureşan)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Întâlnire după 40 de ani de la absolvirea liceului

În weekend, mai exact vineri, 24 mai, la Grupul Şcolar „Crişan“ din Crişcior a avut loc întâlnirea foştilor elevi ai...

Trofeul Micului Cititor, ediţia 2019

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, a organizat în ziua de 24 mai 2019 manifestarea cultural-educativă...

Bulina neagră, 27.05.2019

Valeriu Oprinescu, din municipiul Petroşani Pentru că a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare sub acuzaţia de...

Închide