Casă din Deva cuprinsă de flăcări

11 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar pompierii militari s-au luptat cu focul care ameninţa să se extindă şi la alte locuinţe. Pagubele sunt semnificative. Cauza incendiului ar putea fi un coş de fum.

Incendiul a izbucnit în noaptea de duminică spre luni la acoperişul unei case din Deva. Echipajele Detaşamentului de Pompieri Deva au intervenit, pentru stingerea incendiului izbucnit pe Strada Orhideelor, cu trei autospeciale, cu capacitate de 2.000 si 9.000 litri şi o ambulanţă tip B2. ”Echipele de intervenţie au reuşit limitarea incendiului în limitele găsite la sosire şi stoparea propagării arderii la locuinţele din apropiere. Arderea a distrus acoperişul, cu o suprafaţă de aproximativ 140 mp, şi structura din lemn a acestuia. De asemenea, au ars obiecte de mobilier, textile, cherestea, electrocasnice”, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt ISU Hunedoara. Nimeni nu a fost intoxicat cu fum sau rănit în urma incendiului. Pompierii au stabilit că focul a izbucnit de la un coş de fum necurăţat şi neizolat corespunzător. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident în care au fost implicate două şoferiţe

O femeie de 32 de ani, care circula pe Bulevardul 22 Decembrie din Deva, din direcţia Simeria, ajunsă la intersecţia...

Comunicat de presă al PSD Hunedoara

Deputatul PNL de Hunedoara, Lucian Heiuş, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că bugetul este nerealist, bazat pe minciuni,...

Bulina neagră, 12.03.2019

Ioan Neguţi,  locuitor din Petroşani Pentru că a fost condamnat definitiv la trei ani şi opt luni de închisoare cu...

Închide