Hunedoreancă prinsă circulând pe contrasens, pe autostradă

11 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

O şoferiţă din judeţul Hunedoara a fost la un pas de a provoca o adevărată tragedie pe Autostrada Vestului. Martorii spun că la volanul unui Ford Focus, înmatriculat în judeţul Hunedoara, se afla o femeie care circula fără grijă pe contrasens, pe banda a doua a autostrăzii dintre Arad şi Nădlac.

Unul dintre participanţii la trafic a filmat autoturismul care intrase pe contrasens şi chiar a fost nevoit să evite o tamponare frontală cu maşina condusă de hunedoreancă. Pentru că un accident tragic era iminent, şoferii au sunat la 112 iar poliţiştii au intervenit. Nu este pentru prima dată când pe A1 se circulă pe contrasens, şoferii greşind intrarea pe autostradă. O adevărată tragedie a avut loc anul trecut, în apropiere de Simeria. Un petroşănean de 71 de ani a intrat pe contrasens şi a fost spulberat de o dubiţă care circula regulamentar. Trei tineri şi septuagenarul au murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite. În urmă cu trei săptămâni, şi un septuagenar din Alba a fost prins de poliţişti circulând pe contrasens pe A1. Pensionarul a fost amendat şi i s-a reţinut talonul pentru că nu avea sistemul de iluminat funcţional.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Casă din Deva cuprinsă de flăcări

O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar pompierii militari s-au luptat cu focul care ameninţa să se extindă şi...

Accident în care au fost implicate două şoferiţe

O femeie de 32 de ani, care circula pe Bulevardul 22 Decembrie din Deva, din direcţia Simeria, ajunsă la intersecţia...

Comunicat de presă al PSD Hunedoara

Deputatul PNL de Hunedoara, Lucian Heiuş, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că bugetul este nerealist, bazat pe minciuni,...

Închide