Casa de Cultură din Hunedoara, lucrarea fără final

Sorina Popa

Reabilitarea Casei de Cultură din municipiul Hunedoara rămâne în continuare un mister, deşi preşedintele Consiliului Judeţean susţine că lucrările vor continua aici în scurt timp.
Numai că primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a spus că nu a fost de acord cu propunerea celor de la judeţ privind modul în care să se finalizeze lucrările de reabilitare a clădirii Casei de Cultură din municipiu. Reamintim că reabilitarea acestei clădiri a fost făcută de o firmă care a intrat în faliment, şi care nu a executat lucrările aşa cum s-a angajat, nemontând rezervorul de apă, sau realizând lucrări de mântuială. Acum, la ani buni de la investiţia proastă, Consiliul Judeţean, care a preluat pe perioada reabilitării imobilul, nu are o soluţie.
„Avem bugetat un milion de lei pentru lucrările de la Casa de Cultură din municipiul Hunedoara. În câteva săptămâni ne vom reapuca de utilizarea acestor fonduri. Am făcut plângere penală, vizavi de lucrările executate, dar nu am primit nici un răspuns, din păcate”, a spus şeful CJ Hunedoara, Mircea Bobora. Probabil, şi aici ar trebui să se aplice metoda Meşterului Manole, ca să se poată duce la bun sfârşit investiţia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.