Carnagiu pe DN 7

5 ianuarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03 accident

Nicoleta Popa

Şase persoane au murit, în urma unui accident produs duminică după-amiază, pe DN 7, între Şibot şi Orăştie, iar alte trei, între care un copil, au fost rănite.
Potrivit Dispeceratului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, în urma accidentului, patru persoane au decedat pe loc, iar o a cincea a murit în drum spre spital din cauza rănilor grave suferite, printre victime aflându-se şi un copil în vârstă de 12 ani. Ieri, pasagera unuia dintre autovehicule a murit la spital, în timp ce medicii încercau să o salveze.

A intrat în depăşire şi şi-a omorât familia
În urma cercetărilor, poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs din cauza şoferului unui autoturism care se deplasa dinspre Deva spre Sebeş şi ce a intrat în depăşirea unei coloane, moment în care maşina acestuia s-a izbit frontal de un autoturism care circula din sens opus. În accident au fost implicate alte două autovehicule.
În maşina condusă de şoferul vinovat de producerea accidentului se aflau membrii aceleiaşi familii – mama, tatăl şi doi copii minori – ambii părinţi şi unul dintre copii decedând. Cea de-a doua maşină care s-a izbit frontal cu primul autoturism avea numere de Italia, iar doi bărbaţi, şoferul şi un pasager, au decedat.
Un echipaj SMURD şi unul de descarcerare de la Orăştie au intervenit în ajutorul echipajelor sosite de la Alba.
Circulaţia în zonă a fost blocată mai mult de două ore pe ambele sensuri, formându-se cozi de maşini pe o lungime de câţiva kilometri.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Revelion de criză pentru fotbalişti

Majoritatea fotbaliştilor care evoluează la echipele Jiul şi Minerul Lupeni au fost în situaţia mai puţin obişnuită pentru ei, de...

Enoriaşi evacuaţi, din cauza unui colet suspect

Aproximativ 40 de enoriaşi, care se aflau ieri dimineaţă la slujba oficiată la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului“ din Deva, din...

Victimele inundaţiilor, ajutate de pompieri

Pompierii de la ISU Hunedoara şi voluntarii filialei judeţene a Crucii Roşii au oferit ajutoare familiilor din Crişcior şi Vaţa...

Închide