Carmencita Constantin vrea modificări şi flexibilitate la Federaţia de Gimnastică

28 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport


„Trebuie să mişcăm structurile. Suntem într-o structură care are nevoie de mişcare, de modificări, de flexibilitate şi de adaptare la societatea în care trăim. Fiecare dintre noi dorim să se schimbe tot în jurul nostru, iar noi să fim ultimii”, a adăugat noua preşedintă.
Carmencita Constantin a menţionat că va încerca în acest mandat să atragă fonduri pentru infrastructură, dar şi pentru pregătirea de antrenori şi arbitri.
„Vom pune bazele unor proiecte în toate categoriile, infra­structură, construcţii clădiri, dotări, pregătire, resurse umane… adică antrenori, arbitri… Nu avem arbitri inter­naţionali, iar fără ei nu ai informaţia la prima mână când se pregăteşte o schimbare pe cod de punctaj. Avem nevoie să reintrăm în structurile internaţionale la nivel de conducere”, a explicat ea.
Carmencita Constantin a precizat că Marian Drăgulescu va lucra alături de ea pentru a se pregăti pentru funcţia de preşedinte de federaţie în viitor. “Mi-ar plăcea foarte mult, nu mă gândesc numai la Marian, cred că oamenii care au lucrat cu mine au învăţat foarte mult. Voi face acelaşi lucru cu toţi foştii sportivi, pentru că avem nevoie de toată lumea. Suntem prea puţini pentru un război atât de mare. Voi încerca să le stârnesc dorinţa de a munci alături de noi”, a mai spus aceasta.
Marian Drăgulescu a declarat că speră ca noua con­ducere aleasă să readucă gimnastica românească în vârful ierarhiei internaţionale. “Sper ca noua conducere să readucă gimnastica românească acolo unde îi este locul la nivel internaţional. Sper să se reorganizeze şi să ne re­câştigăm locul pe podium la marile competiţii”, a afirmat el.
Întrebat dacă intenţionează să candideze în viitor la funcţia de preşedinte al FRG, el a răspuns: “Mai e până atunci, eu mă concentrez pe pregătirea pentru Jocurile Olimpice, pe Campionatele Europene din decembrie… Deo­camdată la asta mă gândesc. Cât timp fac sport de per­formanţă vreau să îl fac la cel mai înalt nivel. După aceea voi vedea şi eu cum pot să ajut gimnastica românească. Sunt în acest fenomen de la şapte ani şi mi-aş dori să rămân aici şi să pun umărul”.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cearta s-a transformat în bătaie

Victima este o tânără care a avut curajul să-şi con­trazică soţul. Potrivit poliţiştilor din Hunedoara, care au fost sesizaţi de...

S-a răsturnat cu maşina

O femeie în vârstă de 50 de ani, din oraşul Geoagiu, care conducea un autoturism pe o stradă din localitate,...

Alcoolul i-a dat curaj

Tânărul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei, dar a refuzat procedura. Totodată,...

Închide