Carambol pe şosea, în Călan

Cristina Ghenea

Trei maşini au fost implicate ieri într-un accident de circulaţie, produs în Călan, la intersecţia Drumului Naţional (DN) 66, cu strada Furnalistului. În urma impactului, motorul unui Matiz s-a aprins.

Evenimentul rutier a fost provocat de un şofer neatent, care a intrat în intersecţie fără să acorde prioritate unui autoturism care circula regulamentar. Şoferul vinovat se afla la volanul unei maşini marca Opel, şi după ce a virat brusc stânga, a lovit în plin un Matiz condus de o femeie de 52 de ani, din Deva. Potrivit poliţiştilor, impactul a fost atât de puternic, încât Matizul a fost proiectat într-un alt Opel, aflat în staţionare pe strada Furnalistului. Mai mult, în momentul ciocnirii, motorul Matizului s-a aprins. Incendiul nu a apucat să se extindă, căci până la intervenţia pompierilor, flăcările au fost stinse cu un stingător din dotarea maşinii. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a şoferiţei din Deva, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri. Tânărul de 23 de ani, vinovat de producerea evenimentului rutier, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Micuţii din judeţ au rămas fără vaccinuri

Peste 1.000 de bebeluşi din judeţul Hunedoara, care ar trebui vaccinaţi, aşteaptă de mai bine de două săptămâni ca Ministerul...

Facerea de bine este… pagubă curată

Un şofer din comuna Vaţa de Jos a rămas fără documentele de identitate şi o geacă, după ce a fost

Sindicaliştii cer, compania nu poate

Liga Sindicatelor Miniere din Valea Jiului (LSMVJ) încearcă să obţină în instanţă cota de 3,9 la mie din fondul de...

Închide