Canotorii români, la Campionatele Europene de tineret

Campionatele Europene pentru tineret (Under-23) sunt programate în acest final de săptămână la Duisburg (Germania), iar delegaţia ţării noastre a plecat cu spe­ranţe la câştigarea unor medalii şi la această ediţie.


„Am aşteptări mari. Chiar dacă a fost un an greu, o perioadă extrem de grea, cu izolarea, cu închiderea bazei de antrenament, cu pregătire acasă, eu am mare încredere în copiii noştri că merg la acest campionat european cu toate pânzele sus, dornici de performanţă. Sper ca la sfârşitul zilei de duminică să ne bucurăm toţi de rezultatele lor. Cu siguranţă că avem forţa de a fi din nou pe primul loc la naţiuni, pentru că au demonstrat, nu numai o dată, că sunt capabili să îşi doboare propriile recorduri şi au această ambiţie de a fi mai buni ca anul trecut”, a declarat Elisabeta Lipă, preşedinta Federaţiei Române de canotaj.
Anul trecut, în Grecia, la Campionatele Europene de Canotaj U23, România a obţinut cel mai mare număr de medalii, 12, dintre care nouă de aur. Delegaţia României la competiţia de la Duisburg este formată din 72 de persoane şi toţi sportivii români care vor concura au fost testaţi pentru coronavirus, rezultatele fiind negative.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.