Canotorii români, la Campionatele Europene de tineret

3 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Campionatele Europene pentru tineret (Under-23) sunt programate în acest final de săptămână la Duisburg (Germania), iar delegaţia ţării noastre a plecat cu spe­ranţe la câştigarea unor medalii şi la această ediţie.


„Am aşteptări mari. Chiar dacă a fost un an greu, o perioadă extrem de grea, cu izolarea, cu închiderea bazei de antrenament, cu pregătire acasă, eu am mare încredere în copiii noştri că merg la acest campionat european cu toate pânzele sus, dornici de performanţă. Sper ca la sfârşitul zilei de duminică să ne bucurăm toţi de rezultatele lor. Cu siguranţă că avem forţa de a fi din nou pe primul loc la naţiuni, pentru că au demonstrat, nu numai o dată, că sunt capabili să îşi doboare propriile recorduri şi au această ambiţie de a fi mai buni ca anul trecut”, a declarat Elisabeta Lipă, preşedinta Federaţiei Române de canotaj.
Anul trecut, în Grecia, la Campionatele Europene de Canotaj U23, România a obţinut cel mai mare număr de medalii, 12, dintre care nouă de aur. Delegaţia României la competiţia de la Duisburg este formată din 72 de persoane şi toţi sportivii români care vor concura au fost testaţi pentru coronavirus, rezultatele fiind negative.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Baza sportivă de la Jiul Petroşani, inspectată pentru noul sezon

Miercuri, baza sportivă pe care va juca echipa CSM Jiul Petroşani, nou promovată în Liga III-a de fotbal, a trecut...

Simona Halep, înscrisă la Roland Garros

Simona Halep (foto) a anunţat că va participa la turneul de tenis de la Roland Garros, iar organizatorii francezi au...

România debutează în Liga Naţiunilor la fotbal

În această seară, de la ora 21.45, naţionala de fotbal a României va debuta în noua stagiune a Ligii Naţiunilor...

Închide