Baza sportivă de la Jiul Petroşani, inspectată pentru noul sezon

3 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Miercuri, baza sportivă pe care va juca echipa CSM Jiul Petroşani, nou promovată în Liga III-a de fotbal, a trecut printr-un control preliminar, o echipă mixtă alcătuită din reprezentanţi ai mai multor instituţii fiind prezentă pentru a inspecta baza sportivă.


Este nevoie de o confirmare necesară din partea acestor instituţii pentru certificarea faptului că CSM Jiul Petroşani este club pregătit pentru întrecerile din Liga a III-a. Vineri, un reprezentant FRF va vizita baza sportivă pentru a-şi da avizul dacă aceasta este sau nu pregătită pentru meciurile următoare din competiţiile fotbalistice. De remarcat faptul că suporterii echipei din Valea Jiului s-au oferit să dea o mână de ajutor la curăţarea bazei sportive, iar Primăria Petroşani va suporta în totalitate cheltuielile legate de noul sezon competiţional.
CSM Jiul Petroşani va debuta miercuri, 9 septembrie, cu un meci în Cupa României, când va întâlni formaţia Gilortul Tg. Cărbuneşti. Interesul iubitorilor din Valea Jiului pentru partidele de fotbal pe care le va disputa formaţia din Petroşani este foarte mare, mulţi dintre susţinători, chiar pensionari, şi-au arătat disponibilitatea de a contribui cu 100 de lei în schimbul unui abonament, dar ei trebuie să mai aştepte. „Când se va da drumul la spectatori pe stadion, atunci vom face demersurile pentru abonamente. Ne bucură că pensionarii se interesează de echipă, dar trebuie să facem în aşa fel încât totul să fie legal”, a spus Damian Militaru, managerul echipei de fotbal.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Simona Halep, înscrisă la Roland Garros

Simona Halep (foto) a anunţat că va participa la turneul de tenis de la Roland Garros, iar organizatorii francezi au...

România debutează în Liga Naţiunilor la fotbal

În această seară, de la ora 21.45, naţionala de fotbal a României va debuta în noua stagiune a Ligii Naţiunilor...

Fotbal. S-au stabilit seriile din Liga a III-a şi programul turului

Comitetul de urgenţă al FRF a aprobat în şedinţa din 3 sep­tem­brie componenţa seriilor Ligii 3, pentru ediţia 2020/2021. De...

Închide