Baza sportivă de la Jiul Petroşani, inspectată pentru noul sezon

Miercuri, baza sportivă pe care va juca echipa CSM Jiul Petroşani, nou promovată în Liga III-a de fotbal, a trecut printr-un control preliminar, o echipă mixtă alcătuită din reprezentanţi ai mai multor instituţii fiind prezentă pentru a inspecta baza sportivă.


Este nevoie de o confirmare necesară din partea acestor instituţii pentru certificarea faptului că CSM Jiul Petroşani este club pregătit pentru întrecerile din Liga a III-a. Vineri, un reprezentant FRF va vizita baza sportivă pentru a-şi da avizul dacă aceasta este sau nu pregătită pentru meciurile următoare din competiţiile fotbalistice. De remarcat faptul că suporterii echipei din Valea Jiului s-au oferit să dea o mână de ajutor la curăţarea bazei sportive, iar Primăria Petroşani va suporta în totalitate cheltuielile legate de noul sezon competiţional.
CSM Jiul Petroşani va debuta miercuri, 9 septembrie, cu un meci în Cupa României, când va întâlni formaţia Gilortul Tg. Cărbuneşti. Interesul iubitorilor din Valea Jiului pentru partidele de fotbal pe care le va disputa formaţia din Petroşani este foarte mare, mulţi dintre susţinători, chiar pensionari, şi-au arătat disponibilitatea de a contribui cu 100 de lei în schimbul unui abonament, dar ei trebuie să mai aştepte. „Când se va da drumul la spectatori pe stadion, atunci vom face demersurile pentru abonamente. Ne bucură că pensionarii se interesează de echipă, dar trebuie să facem în aşa fel încât totul să fie legal”, a spus Damian Militaru, managerul echipei de fotbal.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.