FlashPolitica si administratie

Candidatul PNL şi-a lansat candidatura la primăria municipiului reşedinţă de judeţ: Florin Oancea: Hai să batem palma pentru reconstrucţia Devei

Sorina Popa

Ieri, Florin Oancea şi-a lansat candidatura la Primăria Deva, la eveniment participând şi preşedintele PNL, Ludovic Orban. Candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului a bătut palma pentru Deva!

„Voi fi un primar responsabil, apropiat de cetăţeni”
Într-o atmosferă încinsă, cu muzică populară şi aplauze puternice, Florin Oancea şi-a lansat candidatura la Primăria Deva. Deputatul PNL de Hunedoara, Lucian Heiuş, a declarat că „batem palma pentru un oraş prosper, pentru deveni. Suntem o alianţă de partide, PNL, PSRO, PRM şi PER. Este nevoie de unitate pentru Deva. Municipiul Deva îl merită pe Florin Oancea. Ştiu că Florin Oancea iubeşte Deva mai mult decât contracandidaţii lui”, a declarat deputatul Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.
„Noi mergem împreună şi vom reuşi împreună. Am făcut un parteneriat (n.r. – cu PSRO, PRM şi PER) pe care devenii se pot baza. Vom reda strălucirea acestui minunat oraş. Voi fi un primar responsabil, apropiat de cetăţeni, care ascultă problemele lor şi care are soluţii pentru ele. Ştiu că omul sfinţeşte locul. Am lângă mine o echipă unită. Îl am lângă mine pe viceprimarul Răzvan Mareş, pe consilierii locali de la PNL şi PSRO. Împreună avem majoritate în Consiliul Local Deva. Deva poate să iasă din această stare de stagnare. Vă promit că în mandatul meu nu vor creşte taxele şi impozitele locale. Îmi propun să anvelopăm termic 50 de blocuri cu fonduri europene, să construim două creşe, să reabilităm trei şcoli. Hai să batem palma pentru reconstrucţia Devei”, a spus Florin Oancea, ieri, la lansarea candidaturii sale pentru funcţia de primar al municipiului Deva.

2 comentarii la „Candidatul PNL şi-a lansat candidatura la primăria municipiului reşedinţă de judeţ: Florin Oancea: Hai să batem palma pentru reconstrucţia Devei

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura