Comunicat de presă: Minciunile PSD încep acum să se contureze

12 octombrie 2017 | 3 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Au trecut 10 luni de guvernare pesedistă. Zece luni de dezamăgiri şi speranţe deşarte din partea unui popor în continuă aşteptare de mai bine. Campania electorală a PSD-ului era plină de promisiuni, colorată din cale afară, dătătoare de speranţe. Minciuna avea atunci picioare lungi şi minte scurtă. Peste tot zburau baloane care sărbătoreau victoria în alegeri a unui partid clădit pe minciună şi impostură de cel mai înalt rang.
Acum, la 10 luni, baloanele s-au dovedit a fi unele de săpun, care pe zi ce trece s-au spart unul câte unul. Pe cerul speranţei românilor nu mai plutesc aceste baloane. Degeaba privesc românii în sus spre cerul pe care odinioară pluteau în aplauze. Ele nu mai sunt. Sunt însă preţuri de batjocură pe panourile pompelor de carburanţi. Suntem primii în Europa la preţul carburanţilor, dar ultimii la salariile încasate. Diferenţele sunt uriaşe între ţări cu potenţial mult mai mare, şi România, care secătuită, stă la coada Europei şi a spaţiului Schengen.
Mândria de a fi român s-a transformat în umilinţa de a fi codaş în marea familie europeană.
După 10 luni de guvernare se dovedeşte că PSD-ul a minţit şi a dus în eroare populaţia, pentru a obţine voturi şi îşi bate joc în continuare de locuitorii acestei ţări.
Vă dau câteva exemple concrete:
1. Au crescut pensiile la începutul anului cu 4.31%, iar în luna iulie au crescut cu 9%, punctul de pensie ajungând la 1.000 de lei, dar în acelaşi timp s-au scumpit toate: pâinea, carnea de porc, curentul, gazele naturale, lemnele de foc pentru populaţie, carburanţii etc.
2. S-a dat legea salarizării la bugetari, dar începând cu 1 ianuarie 2018, odată cu introducerea contribuţiilor de la angajator la angajat, salariile se reduc cu 22%.
3. S-a scos în prima fază supraacciza la carburanţi, dar au reintrodus-o în două etape, în 15 septembrie, preţul la toate categoriile de combustibili a crescut cu 0,16 lei pe litru, iar începând cu 1 octombrie, s-a aplicat cea de-a doua majorare tot cu 0,16 lei pe litru, şi astfel, preţul carburanţilor a crescut cu 0,32 lei pe litru.
4. Au promis 3.500 de euro salariu unui medic şi nu au crescut salariile medicilor deloc, chiar dacă meritau acest lucru, aceşti oameni devotaţi care se ocupă cu vindecarea, tratarea sau prevenirea bolilor, luptând şi salvând vieţile noastre în fiecare zi.
5. Profesorii care se ocupă de educaţia copiilor noştri au fost minţiţi. PSD a minţit din nou când a promis creşteri salariale de 25% de la 1 iulie 2017, nu li s-au dat măririle salariale promise.
6. Intrarea în vigoare a Ordonanţei nr. 23 din 2017 privind plata defalcată a TVA de la 1 octombrie, urmând ca de la 1 ianuarie 2018 să fie obligatorie, nemulţumeşte mediul de afaceri. În goana după acoperirea găurilor din buget, Guvernul PSD doreşte plata defalcată a TVA-ului, ignorând cu desăvârşire efectele economico-financiare care se răsfrâng asupra mediului privat. Creşterea costurilor de funcţionare a afacerilor din mediul privat, diminuarea lichidităţilor de care dispun aceştia din cauza defalcării cotei de TVA nu intră în orizontul de interese al guvernării PSD.
7. Salariaţii care sunt angajaţi cu timp parţial de lucru (2 ore, 4 ore) sunt obligaţi să achite contibuţiile aferente unui program de 8 ore. Trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat va duce la scăderea salariilor nete.
8. PSD a promis 0 TVA pentru locuinţe ca să sprijine pe tineri, a minţit şi de această dată, PSD nu a introdus această măsură şi nici nu o va mai introduce vreodată.
9. Criza lemnelor de foc destinate populaţiei continuă şi astăzi. Locuitorii de la ţară, şi nu numai, nu îşi pot tăia arborii din curtea proprie, de pe păşuni sau fâneţe decât adresându-se printr-o cerere primăriei unde îşi au domiciliul, după aprobarea aceasta se va depune la ocolul silvic care administreză fondul forestier din aceea zonă. Personalul silvic va marca, contra cost, arborii respectivi şi vor emite un aviz de însoţire (dacă este cazul) pentru lemnul ce se transportă. PSD condamnă populaţia, prin aceste legi, să îngheţe de frig la iarnă în case.
Dragi hunedoreni, nu vă mai lăsaţi păcăliţi de minciunile PSD-ului. Acest partid va duce ţara la dezastru. Cei din PSD sunt preocupaţi doar de lupte interne, de funcţii, de a obţine contracte şi bani în interes personal, fără a-i interesa de soarta dumneavoastră, a copiilor dumneavoastră, a poporului român.
Aşa cum baloanele de săpun pluteau pe cerul speranţei în campania electorală, acum încep să se spargă sau să cadă, tot aşa cade şi PSD-ul în sondaje.
Ca o concluzie, dragi hunedoreni, politica pumnului, a minciunii şi a nesimţirii este ridicată de PSD la rang de virtute!

Lucian Heiuş, preşedintele PNL Hunedoara

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Stroia Dorin spune:

    Mesagerul parcă era un ziar roşu, sunt uimit de ceea ce citesc, s-a trezit cumva şi ziarul în ceasul al 12-lea?

  2. Ion spune:

    Nistor si Intotero distrug judetul!

  3. Unu spune:

    @Stroia Dorin: Cum draq sa fie ziar rosu, ca l-au pupat ani intregi pe Mircica!

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Candidatul PNL şi-a lansat candidatura la primăria municipiului reşedinţă de judeţ: Florin Oancea: Hai să batem palma pentru reconstrucţia Devei

Ieri, Florin Oancea şi-a lansat candidatura la Primăria Deva, la eveniment participând şi preşedintele PNL, Ludovic Orban. Candidatul PNL la...

Complicele tâlharului de la cazino, judecat pentru furtul anului

Individul care l-a aşteptat cu motorul pornit pe autorul jafului de la cazinoul din Petroşani, pe nume Laurenţiu Cristian Stroe,...

Control judiciar pentru traficanţii de etnobotanice

Doi tineri din Valea Jiului au fost puşi sub control judiciar, unul de către procurori şi altul de către instanţă,...

Închide