Candidaţii dreptei, trecuţi prin filtrul Monicãi Macovei

  Sorina Popa

Candidaţii noii platforme de centru-dreapta vor trebui să obţină acordul Monicăi Macovei (foto) înainte de a se angaja în cursa electorală. Fostul ministru al Justiţiei va conduce comisia de etică special creată pentru validarea candidaţilor alianţei formate din PDL, ICCD, PNR, PNŢCD şi FCD.

„Nu-mi fac nici un fel de probleme”
Unii dintre cei care vor candida la alegerile generale din 9 decembrie s-au arătat nemulţumiţi de această chestiune, alţii nu au nimic împotrivă, iar unii chiar se bucură că există o asemenea comisie de etică în alianţă.
Dorin Gligor, liderul PDL din judeţ, care a declarat că va ataca un post de parlamentar în acest an, susţine că e bine că s-a format comisia cu pricina. „În România nu se naşte o nouă clasă politică, de care are nevoie. Asta, deoarece cei care vin din trecut şi au mulţi bani câştigaţi incorect, demonstrează că sunt, cu toţii, o apă şi-un pământ. Pentru însănătoşirea clasei noastre politice este nevoie de o comisie de etică. Nu-mi fac nici un fel de probleme, în ceea ce priveşte discuţia cu Monica Macovei. Pot să răspund la orice întrebare. Şi, cred că fiecare candidat trebuie să treacă printr-un asemenea filtru”, a declarat Dorin Gligor. Iosif Blaga, deputat PDL de Hunedoara şi care va candida, din nou, pentru un post în Colegiul Orăştie, afirmă că ”dacă analiza în această comisie va fi una serioasă, este un lucru bun pentru politica românească. Nu mă ştiu cu probleme. Noi, politicienii, ar trebui să ne ocupăm mai mult de moralitatea noastră”.

One thought on “Candidaţii dreptei, trecuţi prin filtrul Monicãi Macovei

  • 5 septembrie 2012 la 15:49
    Permalink

    Propaganda basista continua sa dezinformeze populatia si liderii europeni despre adevarata situatia a tarii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şoferul vinovat pentru tragedia de la Hunedoara era beat mangă

Şoferul implicat în accidentul de circulaţie petrecut duminică noaptea, la intrare în municipiul Hunedoara, ar putea ajunge în arest preventiv....

Ruşanu şi Nicula, din nou, în conducerea Senatului

Plenul Senatului a votat, ieri, componenţa Biroului Permanent, Radu Berceanu (PDL), Petru Filip (PSD), Dan Radu Ruşanu (foto stânga) (PNL)

Trubadurul Petroşaniului are autorizaţie de muzicant

Înregistrarea la Circa Financiară ca liber profesionist n-a fost de ajuns pentru acordeonistul Jan Drosu (foto). Era luat la control...

Închide