ActualitatePolitica si administratie

Când ajunge Caravana Medicală AUR în județ

Într-o conferință de presă, ieri, li­de­rul AUR Hunedoara, Tiberiu Bârstan (foto) a afirmat că s-a făcut un bilanț al Caravanei medicale, ini­țiată de acest partid cu banii care revin de la stat formațiunilor politice.

În întreaga țară
„Așa cum partidele care au gu­vernat țara în ultimii 30 de ani nu vor să oprească această finanțare masivă a partidelor din banii contribuabililor, prin care se finanțează de fapt inte­resele proprii ale șefilor de partid, con­fortul, secretarele și publicitatea mascată, AUR nu vrea să se oprească din dorința de a întoarce banii primiți către români. Caravana Medicală AUR este un proiect inițiat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). De­marată pe data de 2 iulie, caravana are ca scop oferirea de servicii me­di­ca­le gratuite pentru po­pulația României cu o accesibilitate scă­zută la unități medicale. Aceasta va străbate în­treaga țară până la finalul anului 2024. În ianuarie 2024, Cara­vana va ajunge și în județul Hunedoara”, a de­clarat Tiberiu Bârstan (foto), preșe­din­tele organizației județene Hunedoara a AUR.

25.000 de consultații medicale
Potrivit liderului politic, până acum, Caravana a străbătut 17 județe, în ca­binetele medicale ale acesteia au fost consultați aproape 9.000 de persoane, au fost efectuate aproximativ 7.000 de analize medicale complete, 25.000 de consultații oferite celor care locuiesc departe de un spital.