Campionul Mihai Martinesc, infectat cu COVID!

Sorina Popa

Campionul nostru, al hunedorenilor, Mihai Martinesc (foto), proaspăt câştigător al medaliei de aur la Cupa Mondială WUKF de karate, a fost depistat pozitiv cu COVID.
Mihai este elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional “Regina Maria” din municipiul Deva. În aceste condiţii, conducerea Inspec­toratului Şcolar Judeţean a hotărât ca la liceul respectiv în următoarele zile, cei mici, de la clasa pregătitoare şi clasele I-IV vor mer­ge la cursuri, iar cei de la clasa a V-a până în a 12-a vor face cursuri online.
Mihai Martinesc a fost infectat cu noul virus după competiţia din Polonia, mai mulţi sportivi având acum COVID. Familia sa a luat decizia să se izoleze cu toţii la cabana lor. Iată ce a scris campionul pe pagina sa de Facebook:
„Salutare! “Mi-am efectuat şi eu testul Covid pentru siguranţa familiei mele şi a mea. În decursul zilei de astăzi rezultatul a ajuns…Sunt pozitiv asimptomatic. Legat de starea mea de sănătate, mă simt foarte bine şi nu prezint nici măcar un simptom. Antrenamentele vor continua la mine în curte,cu o intensitate la fel de mare. Eu cu familia mea am luat decizia de a ne izola la cabana noastră. Ne revedem dupa 14 zile, totul o să fie perfect! Toate cele bune”.
Mihai Martinesc este multiplu campion naţional, european şi mondial la karate WKUF.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un fost ales este plin de datorii şi nu mai ştie cum să facă să ajungă şi el la un

Bulina neagră

Adrian T. , adolescent, de 16 ani, din municipiul Vulcan Pentru că, aflat în centrul de detenţie pentru minori, unde

Bulina albă

Radu Tudosie, actor al Teatrului Dramatic I.D. Sîrbu din Petroşani Pentru că activitatea prolifică şi de de calitate artistică deosebită

Închide