Comunitate

Campionul Mihai Martinesc, infectat cu COVID!

Sorina Popa

Campionul nostru, al hunedorenilor, Mihai Martinesc (foto), proaspăt câştigător al medaliei de aur la Cupa Mondială WUKF de karate, a fost depistat pozitiv cu COVID.
Mihai este elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional “Regina Maria” din municipiul Deva. În aceste condiţii, conducerea Inspec­toratului Şcolar Judeţean a hotărât ca la liceul respectiv în următoarele zile, cei mici, de la clasa pregătitoare şi clasele I-IV vor mer­ge la cursuri, iar cei de la clasa a V-a până în a 12-a vor face cursuri online.
Mihai Martinesc a fost infectat cu noul virus după competiţia din Polonia, mai mulţi sportivi având acum COVID. Familia sa a luat decizia să se izoleze cu toţii la cabana lor. Iată ce a scris campionul pe pagina sa de Facebook:
„Salutare! “Mi-am efectuat şi eu testul Covid pentru siguranţa familiei mele şi a mea. În decursul zilei de astăzi rezultatul a ajuns…Sunt pozitiv asimptomatic. Legat de starea mea de sănătate, mă simt foarte bine şi nu prezint nici măcar un simptom. Antrenamentele vor continua la mine în curte,cu o intensitate la fel de mare. Eu cu familia mea am luat decizia de a ne izola la cabana noastră. Ne revedem dupa 14 zile, totul o să fie perfect! Toate cele bune”.
Mihai Martinesc este multiplu campion naţional, european şi mondial la karate WKUF.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.