Campionul Cosmin Gîrleanu se pregăteşte de Olimpiadă în faţa blocului!

22 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sportivul hunedorean Cosmin Gîrleanu (foto), primul boxer român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, face în fiecare zi antrenamente în jurul blocului unde locuieşte.

„Ne aflăm într-o situaţie dificilă şi noi, sportivii, ca şi toţii cetăţenii din România. De când am venit de la Londra, stau acasă şi încerc să îmi urmez programul şi sper să trecem cât mai repede peste tot ce se întâmplă“, a declarat Cosmin Gîrleanu.
De altfel, majoritatea componenţilor din lotul naţional de box al României nu au renunţat la antrenamente nici de Paşte, pentru a nu risca să depăşească kilogramele permise categoriei lor, iar unii dintre sportivi, ca să fie siguri că nu pun nici un gram pe ei, au continuat pregătirile cu câte două antrenamente pe zi.
Cosmin Gîrleanu se pregăteşte sub directa îndrumare a antrenorului emerit Ilie Captari, cu care discută zilnic despre programul de antrenament.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situaţia infecţiilor cu COVID-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 22 aprilie 2020

Până miercuri, 22 aprilie, în judeţul Hunedoara s-a înregistrat un număr de 405 persoane infectate cu coronavirus. Au decedat 46...

Curăţenie de primăvară la Sarmizegetusa Regia

La Sarmizegetusa Regia sunt în plină desfăşurare acţiunile de igienizare specifice acestei perioade a anului.

Note de lector. Ioan Aurel Pop: „De la Romani la Români, pledoarie pentru latinitate“

În anul 2019, Editura Litera a determinat publicarea volumului menţionat în titlul acestor note de lector. Există două repere pe...

Închide