Campionatul naţional de tir cu arcul 3D de la Haţeg

15 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Federaţia Română de Tir cu Arcul (FRTA), în parteneriat cu CSO Retezatul şi Primăria oraşului Haţeg, a organizat în localitatea hunedoreană mai sus menţionată întrecerile Campionatului Naţional 3D, o competiţie care simulează vânătoarea, iar ţintele sunt machete cu animale realizate din material sintetic.

Competiţia s-a bucurat de un real succes, iar arcaşii hunedoreni au obţinut rezultate remarcabile. Astfel, Ciprian Mariş, de la Pretorienii Deva, a devenit campion naţional 3D la Bow Hunter Unlimited, iar colegul său de club Dorin Marişca a fost medaliat cu argint la Compound. Evoluţii bune au avut şi alţi arcaşi din judeţ, care s-au clasat în apropierea podiumului de premiere, fiind vorba despre Dacian Ranca, de la SCM Deva, al patrulea la Barebow, şi Vasile Bebeşelea, de la clubul organizator, CSO Retezatul Haţeg, care a terminat pe poziţia a cincea la Bow Hunter Unlimited, toate aceste rezultate, ca şi medaliile mai sus menţionate, fiind obţinute în concursurile seniorilor. În clasamentul pe echipe, cei de la Pretorienii Deva au ocupat locul 5, iar SCM Deva şi CSO Retezatul Haţeg s-au clasat pe poziţiile 10 şi, respectiv, 12.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Câmpu lui Neag: carieră la suprafaţă pentru exploatarea cărbunelui

Fiind procurate avizele necesare, la Câmpu lui Neag se pun bazele deschiderii unei cariere la suprafaţă pentru exploatarea cărbunelui.

Fotbal, Liga a V-a. Măgura Pui revine în frunte

Duminică s-au disputat jocurile din cadrul etapei cu numărul şase din întrecerea Ligii a V-a a judeţului Hunedoara. Ca urmare...

Piese din muzeul devean la o expoziţie internaţională dedicată României

Muzeul Naţional de Istorie a României, Institutul Cultural Român şi Muzeul Galo-Roman din Tongeren (Belgia), cu sprijinul Ministerului Culturii şi...

Închide