Halloween Red Spuma Pool Party la Aqualand Deva

15 octombrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Amatorii de distracţie sunt invitaţi duminică, 3 noiembrie 2019, la cea mai tare petrecere organizată în incinta Complexului Aqualand din Deva, cu începere de la ora 15.
„Tematica este dedicată Halloween-ului. Ca să fim în tandem cu semnificaţia sărbătorii, am ales ca spuma să fie de culoare roşie. Fiecare are mână liberă în ce priveşte costumul ales, însă dress-code-ul rămâne costumul de baie. Sunt câteva ore în care ne dorim să le livrăm multă distracţie celor care ne vor călca pragul. Vor fi muzică bună, spumă la discreţie şi mult antren. Deşi Halloween, ca tradiţie, este de origine celtică, fiind apoi preluată de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranţilor irlandezi din Statele Unite ale Americii, cred că este un motiv numai bun de petrecere. Aşa că ne aliniem internaţional şi vă aşteptăm cu mic, cu mare, să facem din acest obicei aparent înfricoşător, unul care să ne bântuie doar cu distracţie”, a spus Irinel Faur, directorul Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPÎGM). Potrivit acestuia, tariful practicat va fi cel normal, iar accesul va fi gratuit, dacă se face în baza cardului. (M.Şerban)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. fara Halloween spune:

    Nu a ajuns cazul Colectiv de acum aproape 4 ani, exact de hallowenul 30-31 oct. 2015 din București in care 67 de oameni au murit si 200 si ceva de raniti pe viata, arsi? De ce trebuie si Deva sa puna botul halloweenului, care e o prostie, un obicei păgân de facut bani si de speriat copiii. Rog Episcopia Devei si Hunedoarei sa ieie atitudine fata de incercarea fe halloween in Deva. Valentines Day si halloween teebuie sa dispara efectiv din peisaj hunedoarean si romanesc. Ele nu fac altceva decat sa duca lumea spre pacat, spre greseala. Preluam tot ce e negativ din occident? Rusine Irinel Faur si administratia Aqualand Deva si Primăriei Deva ca aproba astfel de evenimenete.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Campionatul naţional de tir cu arcul 3D de la Haţeg

Federaţia Română de Tir cu Arcul (FRTA), în parteneriat cu CSO Retezatul şi Primăria oraşului Haţeg, a organizat în localitatea...

Câmpu lui Neag: carieră la suprafaţă pentru exploatarea cărbunelui

Fiind procurate avizele necesare, la Câmpu lui Neag se pun bazele deschiderii unei cariere la suprafaţă pentru exploatarea cărbunelui.

Fotbal, Liga a V-a. Măgura Pui revine în frunte

Duminică s-au disputat jocurile din cadrul etapei cu numărul şase din întrecerea Ligii a V-a a judeţului Hunedoara. Ca urmare...

Închide