Campionatul Național de semimaraton le-a adus cu medalii atleților deveni

La finalul săptămânii trecute, în „Parcul Crâng” din municipiul Buzău, s-a desfă­șu­rat finala Campionatului Național de semi­maraton, competiție rezervată seniorilor, tineretului și juniorilor 1.

Din nou pe podium
Participarea a fost atât la individual cât şi pe echipe alcătuite din 4 atleţi din care au punctat doar primii 3, clasamentele la fiecare categorie de vârstă fiind alcătuite prin adiţionarea timpilor primilor trei sosiţi.
La competiția de semimaraton au parti­ci­pat și sportivii deveni Denisa Alexandra Bota și Raul Manuel Dan (foto), ambii legitimați la LPS Cetate Deva.
Cu echipa cu care are dublă legitimare, CSU Poli Timisoara, atleta Denisa Bota a câștigat medalia de aur.Tânărul junior Raul Manuel Dan a reușit performanța de a urca din nou pe podiumul de premiere cucerind medalia de aur la categoria juniori I și o medalie de bronz la categoria tineret. De menționat că atletul din Deva a avut un sezon foarte bun, cucerind medalii la întrecerile naționale , atât la 800 m cât și la 1.500 m, dar și la cele balcanice de unde
s-a întors cu o medalie câștigată la mare luptă cu alteți din țări cu tradiție.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.