Campionatul Naţional de Baschet U13

12 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Continuă jocurile pentru calificarea la turneul final al Campionatului Naţional de baschet pentru juniori U 13, la care participă şi echipa LPS Cetate Deva, formaţie pregătită de prof. Cosmin Stoicovici.

În cadrul turneului cu numărul zece, desfăşurat la Rm. Vâlcea, devenii au obţinut două rezultate bune care îi menţin în cursa pentru calificare.
Echipa deveană a câştigat cu 76-67 jocul disputat în compania gazdelor de la CSS Rm. Vâlcea şi au pierdut greu (73-80) cu campioana en titre, CSS Baia Mare. Au evoluat la echipa din Deva: Tudor Chirilă, Răzvan Dăscăliţă, Radu Orşa, Marifa Jalloh, Ştefan Iliuţă, Alexandru Costea, Victor Malea, Darius Costa, Raul Munceleanu, Tudor Bratu, Roberto Moldvay, David Meluţ, Alexandru Rus şi Bogdan Stanciu.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Campionatul Naţional de Karate Tradiţional Fudokan

Peste 200 de sportivi reprezentând 16 cluburi din partea de vest a României au participat la finalul de săptămână la...

Judo: Devenii, calificaţi la etapele finale ale campionatelor naţionale şcolare

Sâmbătă s-au desfăşurat în paralel la Deva, în Sala de Atletism a L.P.S. „Cetate“ Deva, întrecerile etapei de zonă a...

Prorogarea termenului prevăzut pentru depunerea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice

Pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Transparenţă decizională, a fost publicat, în data de 7.03.2019, Proiectul Ordonanţei de urgenţă...

Închide