Sportivii de la CSŞ Petroşani, locuri fruntaşe la lupte libere

12 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Revenind la întrecerile din cadrul Campionatului Naţional şcolar la lupte libere, desfăşurate la finalul săptămânii trecute, la Herculane, menţionăm că la această competiţie au fost prezenţi şi sportivii secţiei de lupte libere a clubului CSş Petroşani, antrenori Gheorghe Răducu şi Cristian Popa.

CSŞ Petroşani a obţinut cinci locuri 1 prin Simina Butiuc, categoria 40 de kg, Ioan Ienulesc- categoria 45 de kg; Claudiu Căldăraş la categoria 51 de kg, Sebastian Borbely, la categoria 60 de kg şi Alexandra Chiş, la categoria 73 de kg. S-a mai obţinut trei locuri II prin: Daniela Angheloiu, la categoria 57 de kg şi Bogdan Csiszer, la categoria 110 de kg, şi un loc III prin Sebastian Crăciun, la categoria 48 de kg.
“Sunt foarte mulţumit de evoluţia copiilor, iar în luna aprilie, la campionatul naţional sperăm să dăm tot ceea ce avem mai bun”, a spus antrenorul Gheorghe Răducu.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Campionatul Naţional de Baschet U13

Continuă jocurile pentru calificarea la turneul final al Campionatului Naţional de baschet pentru juniori U 13, la care participă şi...

Campionatul Naţional de Karate Tradiţional Fudokan

Peste 200 de sportivi reprezentând 16 cluburi din partea de vest a României au participat la finalul de săptămână la...

Judo: Devenii, calificaţi la etapele finale ale campionatelor naţionale şcolare

Sâmbătă s-au desfăşurat în paralel la Deva, în Sala de Atletism a L.P.S. „Cetate“ Deva, întrecerile etapei de zonă a...

Închide