Campionatul European grupa D se joacă la Cluj Napoca

Turneul final al Campio­natului European de volei feminin se va desfăşura în perioada 18 august – 4 septembrie, în România (Cluj-Napoca), Serbia (Belgrad), Croaţia (Zadar) şi Bulgaria (Plovdiv).
La Cluj-Napoca se vor disputa, între 18 şi 25 august, meciurile grupei D din care fac parte România, Turcia, Suedia, Ţările de Jos, Finlanda şi Ucraina. Primele patru clasate din grupă se vor califica în optimile de finală ale competiţiei.
Alexia Căruţaşu, componentă a echipei naţionale de volei feminin, a declarat, că prima reprezentativă are şanse mari să treacă de faza grupelor la Campionatul European găzduit de România împreună cu Bulgaria, Serbia şi Croaţia.
„Mă bucur că avem ocazia să organizăm campionatul European la noi acasă. Acest lucru o să ne motiveze mai mult să jucăm pentru noi şi pentru public. Sper să fie ceva frumos şi să oferim un joc foarte bun la Cluj. Avem şanse foarte mari de a depăşi faza grupelor pentru că suntem în grupă cu Finlanda, Ucraina şi Suedia. Aşa că eu spun că putem trece de grupe şi, de ce nu, să continuăm şi după aceea. Începem cu Turcia, o să fie un meci foarte greu cu siguranţă, dar noi vom da totul pe teren. Obiectivul nostru este un loc mai bun la finalul Campionatului European, dar mai întâi să trecem de grupe şi după aceea vom vedea. Am muncit foarte mult până acum şi sperăm să avem o evoluţie foarte bună la Cluj”, a spus Căruţaşu.
Alexia Căruţaşu şi Diana Balintoni au participat, alături de componentele echipei naţionale de volei, la prezentarea trofeului Campionatului European.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.