Campionatul European de handbal feminin

Astăzi vor debuta întrecerile Campionatul European de handbal feminin din Danemarca, cu meciul echipei naționale a României împotriva reprezentativei Germaniei. Campionatul European de handbal feminin se va desfășura între 3 și 20 decembrie.

Echipa națională a României a fost repartizată în grupa D, alături de Germania, Norvegia și Polonia. Programul echipei României la Campionatul European de handbal este următorul:  3 decembrie, ora 19:00, România-Germania; 5 decembrie, ora 17:00, Polonia-România; 7 decembrie, ora 21:30, România-Norvegia.

Norvegia pleacă drept favorită la câștigarea trofeului. Nordicele au câștigat cele mai multe Campionate Europene din istorie, 7, în timp ce ultima ediție, desfășurată în 2018, a fost câștigată de Franța. Pentru România, cea mai bună performanță la Campionatele Europene este clasarea pe locul 3 în 2010, la turneul final găzduit de Danemarca și Norvegia.

Dacă privim strict grupa României, favorită la câștigarea acesteia este Danemarca, în timp ce România are o șansă de a ocupa locul al treilea în grupă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare