Campionatul European de handbal feminin

2 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Astăzi vor debuta întrecerile Campionatul European de handbal feminin din Danemarca, cu meciul echipei naționale a României împotriva reprezentativei Germaniei. Campionatul European de handbal feminin se va desfășura între 3 și 20 decembrie.

Echipa națională a României a fost repartizată în grupa D, alături de Germania, Norvegia și Polonia. Programul echipei României la Campionatul European de handbal este următorul:  3 decembrie, ora 19:00, România-Germania; 5 decembrie, ora 17:00, Polonia-România; 7 decembrie, ora 21:30, România-Norvegia.

Norvegia pleacă drept favorită la câștigarea trofeului. Nordicele au câștigat cele mai multe Campionate Europene din istorie, 7, în timp ce ultima ediție, desfășurată în 2018, a fost câștigată de Franța. Pentru România, cea mai bună performanță la Campionatele Europene este clasarea pe locul 3 în 2010, la turneul final găzduit de Danemarca și Norvegia.

Dacă privim strict grupa României, favorită la câștigarea acesteia este Danemarca, în timp ce România are o șansă de a ocupa locul al treilea în grupă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gimnastică. România are junioare competitive pentru europene

Desfășurate recent la Ploiești, întrecerile Campionatele Naționale feminine de gimnastică artistică  au fost și un test de verificare pentru componentele loturilor...

Rutenii din România

Francisc Gal Sfârşitul de an, ziua de 1 De­cem­brie - Ziua Naţională a României, ne determină pe noi, rutenii din...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că o angajată cu halat alb face cam ce-o taie pe ea capul cu bolnavii. Zvo­nerii de...

Închide