Campionatele Naţionale de volei pe plajă, la Timişoara

Campionatele Naţionale de volei pe plajă pentru speranţe şi cadeţi se desfăşoară în această săptămână la Timişoara, în Parcul Rozelor. În prima parte va fi întrecerea speranţelor, apoi, în partea a doua a săptămânii cea a cadeţilor.
În întrecerea fetelor, la Speranţe, s-au înscris 14 echipe, cele mai multe de la Atomic Blaj, patru, dar şi Westar Arad are trei perechi, cărora li se adaugă două de la Pro Volei Arad. Vestul ţării mai este reprezentat de CSM Timişoara, clubul organizator, CSU Reşiţa, LPS Cetate Deva şi CSS Avram Iancu Ştei.
În competiţia băieţilor, la categoria Speranţe sunt şase echipe, dintre care jumătate de la Pro Volei Arad.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au pus la cale o revenire a gimnasticii de la poalele Cetăţii

Recent, preşedintele Federaţiei Ro­mâne de Gimnastică, Carmencita Cons­tan­tin, a avut o întâlnire cu reprezentanţii condu­cerii Consiliului Judeţean Hune­doara, administratorul public,

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un directoraș din zonă s-a supărat foarte tare pe colegii de partid, când a auzit că

Garda de Mediu Hunedoara are dublă măsură când vine vorba de respectarea legii Unde au dispărut tirurile cu deșeurile de plumb de la Șoimuș, domnilor comisari de mediu?

Sorina Popa Când vine vorba de deșeurile periculoase, care sunt depozitate, aici, lângă noi, comisarii Gărzii de Mediu Hunedoara se

Închide