Au pus la cale o revenire a gimnasticii de la poalele Cetăţii

Recent, preşedintele Federaţiei Ro­mâne de Gimnastică, Carmencita Cons­tan­tin, a avut o întâlnire cu reprezentanţii condu­cerii Consiliului Judeţean Hune­doara, administratorul public, Costel Avram şi vicepreşedintele Ion Bădin. La discuţii a fost prezent şi Adrian LIiga, di­rectorul Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” Deva.

Finanţări necesare
Discuţiile au vizat identificarea soluţiilor pentru iniţierea unui proiect complex pe termen mediu şi lung în vederea susţinerii unor investiţii în infrastructura educaţio­nală la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” din Deva, dar şi crearea unui HUB profe­sional, care să ofere calificări şi recalificări în domenii competitive pe piaţa muncii şi antreprenoriat pentru sportivi.
„Am avut şansa să întâlnesc o echipă de profesionişti care iubeşte sportul şi apre­ciază gimnastica ca pe un domeniu emble­matic al judeţului Hunedoara şi al României. Schimburile de idei, pornite de la viitoarele oportunităţi de finanţare corelate cu nece­sitatile de redresare, modernizare şi dez­vol­tare a performanţelor sportive, au dus la conturarea unor proiecte concrete care să fie dezvoltate în parteneriat. Mulţumesc echipei CJ Hunedoara pentru aceasta zi specială, în care atenţia, creativitatea, profesionalismul, dorinţa de a face ceva durabil cu efecte pe termen lung, au fost elementele determinante ale unei întâlniri de succes”, a spus Carmencita Constantin.
Consiliul Judeţean Hunedoara şi-a ma­nifestat sprijinul în ceea ce priveşte sus­ţinerea propunerilor avansate şi analizează posibilitatea atragerii de finanţări neram­bursabile în acest sens.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un directoraș din zonă s-a supărat foarte tare pe colegii de partid, când a auzit că

Garda de Mediu Hunedoara are dublă măsură când vine vorba de respectarea legii Unde au dispărut tirurile cu deșeurile de plumb de la Șoimuș, domnilor comisari de mediu?

Sorina Popa Când vine vorba de deșeurile periculoase, care sunt depozitate, aici, lângă noi, comisarii Gărzii de Mediu Hunedoara se

Bulina albă

Alexandru Gruian, consultant artistic Pentru că a organizat impecabil festivalul Opera Nights, lucru apreciat de sutele de spectatori care au

Închide