Au pus la cale o revenire a gimnasticii de la poalele Cetăţii

Recent, preşedintele Federaţiei Ro­mâne de Gimnastică, Carmencita Cons­tan­tin, a avut o întâlnire cu reprezentanţii condu­cerii Consiliului Judeţean Hune­doara, administratorul public, Costel Avram şi vicepreşedintele Ion Bădin. La discuţii a fost prezent şi Adrian LIiga, di­rectorul Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” Deva.

Finanţări necesare
Discuţiile au vizat identificarea soluţiilor pentru iniţierea unui proiect complex pe termen mediu şi lung în vederea susţinerii unor investiţii în infrastructura educaţio­nală la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” din Deva, dar şi crearea unui HUB profe­sional, care să ofere calificări şi recalificări în domenii competitive pe piaţa muncii şi antreprenoriat pentru sportivi.
„Am avut şansa să întâlnesc o echipă de profesionişti care iubeşte sportul şi apre­ciază gimnastica ca pe un domeniu emble­matic al judeţului Hunedoara şi al României. Schimburile de idei, pornite de la viitoarele oportunităţi de finanţare corelate cu nece­sitatile de redresare, modernizare şi dez­vol­tare a performanţelor sportive, au dus la conturarea unor proiecte concrete care să fie dezvoltate în parteneriat. Mulţumesc echipei CJ Hunedoara pentru aceasta zi specială, în care atenţia, creativitatea, profesionalismul, dorinţa de a face ceva durabil cu efecte pe termen lung, au fost elementele determinante ale unei întâlniri de succes”, a spus Carmencita Constantin.
Consiliul Judeţean Hunedoara şi-a ma­nifestat sprijinul în ceea ce priveşte sus­ţinerea propunerilor avansate şi analizează posibilitatea atragerii de finanţări neram­bursabile în acest sens.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.