Campionatele Europene de atletism de la Paris au fost anulate

26 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Asociaţia Europeană de Atletism, entitatea europeană care coordonează atletismul în Europa, a decis de comun acord cu cei din comitetul de organizare a competiţiei, ca din cauza pandemiei de coronavirus, ediţia din acest an a Campionatului European de atletism în aer liber de la Paris să fie anulată. Întrecerea era programată să se desfăşoare în perioada 25-30 august 2020!

“Ne-am luptat până în ultima clipă pentru a menţine această competiţie, am explorat şi cea mai mică oportunitate, dar în cele din urmă am decis să anulăm Campionatele Europene”, a declarat Jean Garcia, preşedintele comitetului de organizare al Campionatului European de atletism în aer liber de la Paris, în cotidianul L’Equipe.
Ştirea a fost confirmată şi pe site-ul oficial al competiţiei şi a fost transmisă către toate federaţiile naţionale din Europa. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Competiţiile sportive, probabil reluate din luna iunie

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe (foto), a declarat într-o conferinţă de presă că s-ar putea ca în luna iunie...

Spitalul din Orăştie: proiect pentru echipamente medicale şi materiale de protecţie din fonduri europene

Toate spitalele din reţeaua COVID-19 pot cumpăra echipamentele de care au nevoie, cheltuielile urmând a fi decontate ulterior, inclusiv pentru...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Viaţa de dincolo de viaţă

Trece vânt din cuvânt şi tot cuvântul ni se stinge sub un petec ce ar trebui să ne ferească de...

Închide