Campionat de table, la Deva

6 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Ca de obicei, în luna decembrie, Akkademia de Bere din Deva organizează un campionat de table, care în acest an a ajuns la ediţia a patra. Organizatorii adresează invitaţia tuturor amatorilor de table din Deva şi din împrejurimi să participe la această competiţie.

Sistemul de joc pe care îl vor aborda organizatorii va fi sub forma de tablou, de 16 sau 32 participanţi, iar până în faza semifinalelor se va juca o partidă (cel mai bun din cinci linii-primul la trei victorii), apoi din semifinale “cel mai bun din trei partide”.
Taxa de participare comunicată de către organizatori este de 25 lei, care se va achita înainte de concurs. Pentru relaţii suplimentare, detalii şi înscrieri la telefon 0732/138776 sau 0722/303355.
Înscrierile se vor încheia în data de 14.12.2018, cu o zi înainte de concurs. Primele trei locuri vor fi premiate. Surprizele din partea organizatorilor şi sponsorilor vor fi anunţate pe parcurs.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un mare actor, Radu Beligan

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, a organizat în ziua de 6 decembrie 2018 un eveniment...

Simona Halep renunţă la turneul de la Shenzhen 

Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii, Simona Halep (foto), a decis să scoată din program turneul de la...

Turneu de şah pentru elevi la Deva

Rotary Club Deva Castrum şi Clubul de Şah Deva, în colaborare cu Hotel President Deva, organizează mâine, 8 decembrie, la...

Închide