Campioana europeană Larisa Iordache: nu este niciodată prea târziu să îţi urmezi visul!

Ediția 2020 a Campionatelor Europene de gimnastică artistică a devenit de acum  istorie, iar gimnastele din România și-au trecut din nou numele în cartea care cuprinde rezultatele de la această competiție. Cu bune și cu rele, spun specialiștii că a fost o ediție reușită din punct de vedere organizatoric, turcii  încercând să facă tot ceea ce este omenește posibil ca să fie la înălțimea solicitărilor celor de la European Gymnastics. Acest lucru a fost apreciat de către președintele federației Internaționale, japonezul Morinari Watanabe, care i-a felicitat pe turci și a invitat toți sportivii participanți să se pregătească pentru  Jocurile Olimpice de la Tokyo, ce se vor desfășura “în condiții de maximă securitate“.

Revenind la rezultatele gimnastelor noastre, liderul echipei de senioare, Larisa Iordache (foto), care a cucerit la Europenele de la Mersin două medalii de aur, la bârnă şi sol, şi două de argint, cu echipa şi la sărituri, a afirmat pe o rețea de socializare că nu este niciodată prea târziu să îţi urmezi visul.

”Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă. În momentele în care mulţi mi-au spus că nu voi reuşi şi începusem să cred şi eu asta după atâta timp de pauză … cu greu mai speram la o revenire, însă … Ai nevoie de nişte oameni care să creadă în tine. Aşa cum au făcut-o antrenorii mei Lăcrămioara şi Cristian Moldovan de la bun început. Nu au renunţat niciodată să creadă în mine, să mă susţină exact aşa cum am eu nevoie. Şi să îmi dăruiască bunătatea şi dragostea lor faţă de gimnastică. Iar pentru toate astea vreau să le mulţumesc! Sunt cei mai tari”, a scris Larisa Iordache.

Larisa Iordache a ţinut să le încurajeze şi pe coechipierele sale din echipa României: ”Vreau să le spun fetelor cu care am făcut o echipă că sunt mândră de ele, chiar dacă medalia de la finala pe echipe nu a fost culoarea la care noi am sperat. Important este să credeţi în voi, să munciţi mult şi să mergeţi mai departe cu multă încredere. Să luptaţi mereu până la capăt şi să faceţi cu drag acest sport, care nu este chiar uşor, dar este foarte frumos ”.

Larisa Iordache (24 ani) mai are în palmares o medalie de bronz la Jocurile Olimpice, două de argint şi două de bronz la Campionatele Mondiale, precum şi 5 de aur, 6 de argint şi 2 de bronz la Europene.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare