Campioana Eliza Samara se va antrena acasă, cu un robot

7 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Eliza Samara (foto), în vârstă de 30 de ani, este veterana echipei naţionale a României la tenis de masă, care va participa la JO de la Tokyo. Ea a găsit câteva metode pentru a se pregăti, pentru că nu are voie să iasă din casă.

„Am scos aproape tot din sufragerie şi am făcut loc pentru masa de tenis. M-am gândit că trebuie să fac orice pentru a-mi face viaţa mai uşoară. Nu pot să joc la perete, aşa că mi-am comandat un robot din Germania. În câteva zile trebuie să sosească. Îl cheamă Amicus, şi de acum va fi partenerul meu de antrenament“, a declarat Eliza.
Multipla campioană europeană, Eliza Samara, speră la o performanţă istorică la Jocurile Olimpice şi spune că amânarea pentru anul viitor e o decizie înţeleaptă. „Nu se puteau disputa întrecerile acum. Noi, sportivii, trebuie să ne gândim doar la joc, la cum ne pregătim, nu la sănătatea noastră. Trebuie să nu mai fie nici un risc“, consideră Eliza.
Menţionăm că echipa naţională feminină a obţinut calificarea la JO după disputarea întrecerilor de la turneul de calificare din Portugalia şi trage tare acum cu gândul la o performanţă istorică. „Eu spun, cu puţin noroc, putem ajunge chiar pe podium. Asta cu condiţia ca să nu mai întâlnim China devreme, aşa cum s-a întâmplat mai mereu“, a subliniat Eliza Samara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Damian Militaru lămureşte lucrurile cu noul teren de la Petroşani

Nicolae Gavrea După cum am informat zilele trecute, ministrul Dezvoltării a semnat un ordin prin care se aprobă construirea, la...

BREAKING NEWS. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat!

Conducerea  Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat. Atât managerul, Silviu Didilescu (foto dreapta), cât și Claudiu Antal (foto stânga),...

Situația infecțiilor cu coronavirus in județ și la nivel național

       Judeţul Hunedoara, ieri, luni, 6 aprilie, erau luate în evidenţă 384 persoane carantinate şi 2.816 persoane aflate...

Închide