Campanie umanitară pentru bărbatul rănit în incendiul de la Orăştie

17 septembrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Rude, prieteni şi colegi ai bărbatului rănit grav în incendiul de la fabrica din Orăştie au iniţiat o campanie de ajutorare a lui. Ionuţ Timpean a suferit arsuri de gradul IV pe 80 la sută din corp.
Acesta se află internat într-un spital din Timişoara şi are nevoie de sânge pentru transfuziile periodice care i se fac. Totodată, are nevoie de sprijin financiar. În anunţul care circulă în mediul on-line, se face apel către donatori de sânge dispuşi să doneze sânge pentru Ionuţ, fiind trecut şi un cont în care pot fi făcute donaţii financiare.
Ionuţ Timpean este căsătorit şi are un copil. Bărbatul a fost rănit grav în incendiul din 12 septembrie de la fabrica Terpena din Orăştie, unde era angajat. Deocamdată, cauzele care au dus la izbucnirea incendiului nu au fost stabilite, fiind deschisă o anchetă în acest sens. (N.Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
„Spadasinul” din Crividia, pus la plată

Tânărul de 28 de ani, din Vulcan, condamnat pentru tentativă de omor după ce şi-a atacat cu sabia un amic...

Echipaj de poliţie, implicat într-un accident rutier

Un poliţist de la Biroul rutier al Poliţiei municipiului Hunedoara a fost amendat chiar de către colegii săi, după ce...

Ionuţ Rudeanu, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare

Tribunalul Bucureşti a dat sentinţa în dosarul în care hunedoreanul Ionuţ Rudeanu (foto) este judecat pentru infracţiuni economice. Proprietarul firmei...

Închide