„Spadasinul” din Crividia, pus la plată

17 septembrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Tânărul de 28 de ani, din Vulcan, condamnat pentru tentativă de omor după ce şi-a atacat cu sabia un amic de pahar, a fost obligat de instanţă să achite cheltuielile de spitalizare ale victimei.
Cristian Adonis Pobirci (28 de ani) s-a războit pe străzile din municipiul Vulcan cu alţi doi amici şi pentru a-şi impune punctul de vedere, a scos o sabie de sub haină şi şi-a lovit rivalul care îl contrazicea. Victima a ajuns cu răni la Spitalul de Urgenţă Petroşani şi a avut nevoie de o perioadă lungă de tratament pentru recuperare. Unitatea medicală cere acum ca agresorul să achite toate cheltuielile de spitalizare ale victimei şi instanţa de judecată de la Petroşani a încuviinţat solicitarea.
Pobirci zis „Cucuruz“ va fi executat silit pentru stingerea datoriei către spitalul din Petroşani. Pentru tentativa de omor, individul a primit cinci ani de închisoare cu executare şi a făcut apel, însă procurorii au reuşit să convingă judecătorii Curţii de Apel Alba Iulia să-i majoreze pedeapsa la şase ani. Scandalul iscat de „Cucuruz” a avut loc pe străzile din municipiul Vulcan, iar individul a băut cu doi amici şi în drum spre casă, spiritele s-au încins. Cei trei au început o bătaie în toată regula, iar Pobirci le-a spus anchetatorilor că ceilalţi doi prieteni au sărit pe el şi pentru a se apăra, a scos arma albă. Tânărul era cunoscut ca un individ temut în Vulcan, încă din adolescenţă fiind implicat în diferite scandaluri şi condamnat pentru tâlhărie.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Echipaj de poliţie, implicat într-un accident rutier

Un poliţist de la Biroul rutier al Poliţiei municipiului Hunedoara a fost amendat chiar de către colegii săi, după ce...

Ionuţ Rudeanu, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare

Tribunalul Bucureşti a dat sentinţa în dosarul în care hunedoreanul Ionuţ Rudeanu (foto) este judecat pentru infracţiuni economice. Proprietarul firmei...

Nou eveniment editorial organizat de Biblioteca Judeţeană. Lansare de carte – Marioara Ardelean

Joi, începând cu ora 11, în incinta Deva Mall, etajul patru, Salle d’Or, va avea loc un eveniment cultural organizat...

Închide