<

Campanie de dezinsecţie terestră la Deva

Luni, 1 iulie 2019, va demara a doua acţiune de dezinsecţie terestră zone verzi în municipiul Deva, din acest an. Lucrările sunt executate de firma S.C. CORAL IMPEX SRL Deva. Operatorul va stropi folosind autospecialele din dotare, zonele verzi din toate cartierele oraşului, pentru a combate insectele dăunătoare.
Substanţele care vor fi utilizate pentru acţiunea de dezinsecţie sunt: K-Othrine Profi EC 250 cu substanţă activă Deltametrin – pentru combaterea ţânţarilor adulţi şi Biopren 50 LML cu substanţă activă S-Methoprene – pentru combaterea insectelor zburătoare (muşte, ţânţari, molii şi viespi) şi a insectelor târâtoare (gândaci, furnici, ploşniţe, purici şi păianjeni).
Acţiunea de dezinsecţie terestră va începe luni seara la ora 23:00 şi se va încheia în dimineaţa zilei de 2 iulie 2019, la ora 5:00. Acţiunea de dezinsecţie terestră nu pune în pericol sănătatea populaţiei. (D.G.)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Emil Rîşteiu: Investiţia Bosch se face în Simeria!

Primarul Simeriei, Emil Ioan Rîşteiu (foto), susţine că investiţia firmei Bosch, în fabrica de maşini de spălat rufe, se realizează....

Scandal în Consiliul Local, pe tema construirii unei clinici în Deva

Scandal ieri, în şedinţa Consiliului Local Deva, în absenţa primarului Florin Oancea, care era plecat în delegaţie. De fapt, au...

Societatea Deva Gold a depus deja garanţia de un milion de dolari pentru reîmpădurirea terenului din comuna Certeju de Sus. Cine nu vrea ca investiţia auriferă de la Certej să pornească?

Situaţia financiară a comunei Certeju de Sus nu este una roz. Asta, deşi pe vremuri, aceasta era una dintre cele...

Închide