Call-center la Hunedoara, locuri de muncă pentru tineri

02 dan boboutanu9Natalia Bumbac

Găsirea unui loc de muncă pentru cetăţenii municipiului Hunedoara, profund afectat de dispariţia sectorului industrial, este în continuare problematică. Reprezentanţii administraţiei locale încearcă punctual să schimbe lucrurile în bine.

Peste 20 de tineri vor fi angajaţi
„În urmă cu patru luni, am avut o discuţie cu fostul fotbalist Ioan Andone, hunedorean de-al nostru, care deţine mai multe imobile în municipiu, despre oportunităţile de a investi în municipiul nostru. Sunt mulţi tineri în căutarea unui loc de muncă, iar posibilităţile să-şi găsească, din păcate, sunt destul de mici. Astfel, Ioan Andone, în parteneriat cu un om de afaceri din Bucureşti, au decis să înfiinţeze un call-center aici la Hunedoara, unde iniţial, vor fi create în jur de 25 de locuri de muncă, cu posibilitatea ca după un an de zile, numărul acestora să crească la câteva sute. Pentru a se putea angaja, candidaţii vor trebui să aibă cunoştinţe minime de utilizare a calculatorului şi de limba engleză. Aceste locuri de muncă vor fi potrivite pentru tineri, care trebuie determinaţi să rămână acasă, nicidecum să plece în alte ţări pentru a-şi câştiga existenţa”, a afirmat Dan Bobouţanu (foto), viceprimarul municipiului Hunedoara.
Potrivit lui Adrian Ştefan, reprezentantul firmei SC Advanced Call Center SRL, activitatea firmei se bazează pe asigurarea serviciilor de relaţii dintre clienţi şi marile companii furnizoare de servicii. „Până la sfârşitul lunii noiembrie vom deschide acest call center, având nevoie de 25 de angajaţi. Sperăm să ajungem până la sfârşitul anului 2016 la peste 200 de angajaţi. Salariile sunt competitive, iar cei interesaţi pot trimite CV la adresa de mail [email protected]”, a precizat reprezentantul societăţii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.