Calificați în sferturile de finală din Liga Elitelor

Echipa de fotbal U15 de la CSM Deva, an­trenată de Constantin Vișan, a reușit un rezultat excepţional la nivelul ju­niorilor deveni în acest sezon com­pe­ti­țional.

Avantaj de două goluri la pauză
După ce au obținut o victorie de palmares, într-un meci contând pentru etapa a X-a din seria 12 a Ligii Elitelor U15, juniorii de la CSM Deva s-au calificat între primele 16 echipe din țară la această categorie de vârstă în fața celor de la LPS Banatul Timișoara. Ju­când excelent, devenii au avut la pauză un avantaj de două goluri, ambele înscrise de Alexandru Vișan în prima ju­mă­tate de oră, rezultat care s-a men­ținut pe tabela de scor până la finalul partidei. Juniorii de la CSM Deva au trecut, în grupă, de cei de la LPS Banatul, de CSC Ghiroda, Atletico Timișoara și UTA Arad.
CSM Deva a evoluat în turneu cu: Alexandru Glodean – Richardo Dodoi, Alexandru Ciobanu, Denis Negrilă, Denis Lăcătuș – Adrian Drăgan, Emanuel Bogdaniuc, Alexandru Vișan, Luca Balint – Alexandru Curcă, Marian Moldovan; Andrei Coricovac, David Nasta, Patrick Schmidt, Rareș Ticula, Andrei Dragoșa, Rareș Vonica.
Foarte bine a jucat și echipa U19 de la CSM Deva, pregătită de Florin Călugărița, Marius Tănasă și Aurel Sava, care își res­pectă statutul de favorită la câștigarea Campionatului Județean de fotbal la această categorie de vârstă. Devenii, deși au jucat în deplasare, au reușit un scor fluviu, câștigând, în deplasare, la Mi­ne­rul Uricani, cu scorul de 9-0 (6-0), prin golurile marcate de Dan Boldor (3), Șerban Silvestru (2), Robert Stoia, Alin Tamaș, Ovidiu Bămbălău și Rafael Roșca.
CSM Deva U19: Bogdan Costică – Ionuț Sicoe, Raul Tod, Dario Penzes, Robert Stoia – Cătălin Avram, Șerban Silvestru, Alin Tamaș, Antonio Nicoară – Dan Boldor, Ovidiu Bămbălău, Federico Bloțu, Cătălin Iacob, Nicolae Negru, Lucian Sita, Rafael Roșca, Alexandru Truția.