Caiac-canoe: Memorialul Paul Barna – o verificare utilă pentru naţionale

12 iulie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

În perspectiva participării la apropiatele întreceri ale Campionatelor naţionale de caiac-canoe, conducerea Clubului Sportiv Nautic Hunedoara, prin antrenorul emerit Ioan Drăgoi, a organizat o nouă şi utilă ediţie a Memorialului Paul Barna la această disciplină sportivă.

Au participat sportivi de la cluburile CSS Gloria şi CSM Arad, CSS Caracal, CS Nautic Banat Timişoara, CNS Cetate Deva, CSM Piteşti, CSLT Dăbuleni.
A fost chiar şi o premieră, reprezentanţii secţiei de performanţă de la CNS Cetate Deva au demonstrat că au rezerve pentru naţionale, deşi se află abia la început de drum iar secţia de caiac-canoe este în formare. Elevii antrenorului Alexandru Mureşan s-au numărat printre evidenţiaţii ediţiei din acest an a Memorialului Paul Barna, organizat pe Lacul Cinciş. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Cetate Deva joacă mâine primul amical al verii

Formaţia de Liga a III-a CNS Cetate Deva a încheiat prima parte din perioada de pregătire, desfăşurată la Deva, pe...

AFC Autobergamo are invitaţi de marcă la Cupa Cetăţii

Ediţia din acest an a tradiţionalei competiţii de fotbal în sală Cupa Cetăţii va fi organizată ca de obicei de...

S-a dat sentinţa în dosarul fraudei cu fonduri europene de la Primăria Hunedoara. Fostul viceprimar Robert Dan, trimis din nou la puşcărie

La nici doi ani după ce a fost eliberat condiţionat din închisoare, fostul viceprimar al municipiului Hunedoara, Robert Dan (foto),...

Închide