Atletism: Crina Buzgan, pe podium în Italia

12 iulie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Atleta maratonistă Crina Buzgan (foto) din Valea Jiului, a fost prezentă în ultima perioadă la mai multe competiţii interne şi internaţionale, fiind nelipsită de la întrecerile de maraton montan dificile, fiecare concurs fiind o nouă provocare pentru ea.

Recent, Crina Buzgan a luat parte la o cursă de maraton, de 35 de km, în Italia, la Pizzo Stella Skymarathon, unde s-a clasat pe locul doi la open feminin.
„Vreau să le mulţumesc din suflet persoanelor care m-au ajutat să fiu prezentă la linia de start. Mulţumesc doamnei Denisa Dragomir pentru faptul că mi-a oferit încrederea şi ocazia să particip la un concurs montan în afara ţării, la o cursă adevărată de skyrunning. Ea este cea care a pus o vorbă bună pentru mine la preşedintele clubului. Mulţumiri speciale îi aduc domnului Giorgio Pesenti, preşedintele Valetudo-Serim, care m-a susţinut financiar, în totalitate, şi care a făcut posibilă deplasarea mea, cazarea şi participarea la concurs. Despre cursă nu am decât cuvinte de laudă, traseu superb la propriu, foarte tehnic, dar foarte greu.. Am ignorat starea de oboseală acumulată din cauza drumului de 12 ore spre Italia, am tras la maximum până la ultima 100 metri, mi-am dorit o clasare bună şi cred că am reuşit”, a declarat Crina Buzgan.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Caiac-canoe: Memorialul Paul Barna – o verificare utilă pentru naţionale

În perspectiva participării la apropiatele întreceri ale Campionatelor naţionale de caiac-canoe, conducerea Clubului Sportiv Nautic Hunedoara, prin antrenorul emerit Ioan...

Cetate Deva joacă mâine primul amical al verii

Formaţia de Liga a III-a CNS Cetate Deva a încheiat prima parte din perioada de pregătire, desfăşurată la Deva, pe...

AFC Autobergamo are invitaţi de marcă la Cupa Cetăţii

Ediţia din acest an a tradiţionalei competiţii de fotbal în sală Cupa Cetăţii va fi organizată ca de obicei de...

Închide