Caiac-canoe. Devenii, printre medaliaţi la campionatele naţionale de juniori şi cadeţi

Aşteptate cu mult interes, competiţiile sportive pe apă (cele de canotaj şi de caiac-canoe) au primit aprobarea celor din conducerea MTS şi se desfăşoară acum în condiţii de maximă securitate pentru siguranţa sportivilor.
La Bascov, lângă Piteşti, s-au desfăşurat primele întreceri pentru juniori şi cadeţi la caiac-canoe, Campionatele naţionale de juniori II şi cadeţi, competiţie organizată de către federaţia de specialitate.
„Chiar dacă am stat acasă aproape trei luni de zile, apoi am fost inundaţi alte trei săptămâni, sala de forţă nu am văzut-o din iarnă, am avut doar un antrenament pe zi, LPS Cetate Deva urcă în clasamentul Campionatului Naţional”, spune fericit prof. Alexandru Mureşan, coordonatorul activităţii de la secţia deveană, după rezultatele obţinute la aceste întreceri de la Bascov.
Clubul devean a participat la competiţie cu 12 sportivi, delegaţia incluzându-l şi pe mezinul Alexandru Filimon, care la doar 13 ani, s-a calificat într-o semifinală, iar rezultatele obţinute au plasat clubul devean pe locul secund în clasamentul acestei ediţii, cu menţiunea că 11 dintre sportivi au fost calificaţi în finale.
Printre medaliaţii la aceste întreceri de juniori şi cadeţi îi menţionăm pe Andreea Mureşan (aur în proba de K1 Cadete Open 500 m), Alexandru Ioan Mureşan (argint la K1 B Cadeţi 1000 m), ambii călcând, după cum se vede, pe urmele antrenorului, care este chiar tatăl lor, prof. Alexandru Mureşan. Nadia Haidar este dublu medaliată la întrecerile de la Bascov-argint la K1 F Juniori II 500 m şi o medalie de bronz la K1 F Juniori II 200 m.
Răzvan Săiceanu s-a clasat pe locul 5 la K1 B Juniori II 1000 m, Alexandru Miheţ, locul patru în finala de la K1 B Juniori II 200 m şi pe pe locul şase la K1 B Juniori II 500 m, Bianca Mitar-locul 6 la K1 F Cadeţi 500 m, iar Alexandra Boroş, loc 8 în aceeaşi finală.
Echipajul alcătuit din Răzvan Săiceanu –Bogdan Oprean a încheiat pe locul patru în finala de la K2 B Juniori II 500, iar echipajul fetelor, format din Sara Trif şi Raisa Răileanu, pe poziţia a patra în finala de la K2 F Juniori II 500 m.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.