Cadouri la „Cupa Crăciunului”, lecţii la Ziua porţilor deschise

15 decembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ11 x 1 cupa craciunului Heian Deva

Sportivii din „familia” Clubului Heian Deva au înlocuit colindele cu demonstraţii de karate, iar Moşul s-a arătat încântat şi i-a răsplătit cu cadouri şi o demonstraţie inedită, la „Cupa Crăciunului”, desfăşurată la finalul săptămânii. Sportivii antrenaţi de Marius Biji vor rămâne pe tatami şi în continuare, întrucât la finalul săptămânii au programat evenimentul „Ziua porţilor deschise Heian Deva”, în care vor avea ca invitaţi cinci „vedete” ale karate-ului românesc.
Cea mai dulce competiţie a anului
Un număr de aproximativ 90 de sportivi ai clubului Heian Deva, de la copii la veterani, au participat la „Cupa Crăciunului”, cea mai dulce şi aşteptată competiţie a anului. Desfăşurată la finalul săptămânii, în sala de sport a Liceului Traian Deva, competiţia a fost una demonstrativă, fiind arbitrată de Moş Crăciun, care a venit cu cadouri pentru cei mici şi pentru cei mari, deopotrivă. Exerciţii demonstrative pentru a-l încânta pe Moşul au prezentat toţi cei din „familia Heian Deva”, de la fondatorul clubului Marius Bendea, până la cei mai mici juniori şi copii ai clubului. Veteranul Marius Bendea a condus demonstraţia grupei de „veterani”. Andra Daniliuc, multiplă campioană naţională, europeană şi mondială, a fost în fruntea celor de la Heian Simeria, iar Oana Tomiuc, medaliată naţional, european şi panamerican, a condus grupa Heian Deva II (de la CT „Transilvania”). În fine, Marius Biji a fost prezentator al evenimentului şi „dirijor” al demonstraţiilor prezentate de grupe de începători şi avansaţi de la Heian Deva I şi Heian Ilia. „Pe lângă «Moş Crăciun», care a oferit cadouri şi a executat o inedită demonstraţie, la eveniment a fost prezent şi Marinică Pîrvănescu, inspector de educaţie fizică şi sport în cadrul IŞJ Hunedoara”, a afirmat Marius Biji, preşedintele clubului Heian Deva.
Urmează „Ziua porţilor deschise Heian Deva”
Reprezentanţii clubului Heian vor rămâne în continuare pe tatami, întrucât sâmbătă, 20 decembrie, clubul lor organizează evenimentul:  „Ziua porţilor deschise Heian”. Pe lista de invitaţi chemaţi să susţină lecţii şi antrenamente în cadrul acestui inedit eveniment se află cinci nume de  top. ale karate-ului naţional şi internaţional şi anume: Teodor Răduţ – centura neagră 6 DAN- singurul român inclus în „Martial Arts Hall of Fame America 2015”; Ştefan Lăcătuş – centura neagră 5 DAN, secretarul Federaţiei Române de Karate şi Arte Marţiale; Bogdan Alic – reprezentantul în România al Federaţiei Japoneze de Arte Marţiale Bushinkan; Dan Olaru – unul din pionierii karate-ului în România şi  Valentin Popa – antrenor şi fost sportiv în lotul naţional al Serbiei WKF. „Toţi cei cinci invitaţi şi fondatorul CS Heian Deva, sensei Marius Bendea, vor susţine antrenamente de arte marţiale pe diverse teme”, a afirmat Marius Biji. Evenimentul va fi găzduit de Dojo-ul Heian Deva, situat pe strada I.L. Caragiale, nr. 20.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Corala Parohiei “Bunavestire” din Deva a obţinut Marele Premiu şi Trofeul Festivalului-concurs “Cu noi este Dumnezeu”

       La ediţia cu numărul XXV, ediţie jubiliară, a Festivalului-concurs interjudeţean de muzică sacră şi colinde "Cu noi...

Angajaţii Spitalului din Deva îşi primesc salariile

Vineri, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Judeţean Hunedoara, au fost supuse votului 10 proiecte de hotărâri, dintre care...

Vremea în următoarele două zile

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit la mijlocul lunii decembrie în aproape toată ţara, cu...

Închide