Actualitate

Ca să nu fie amendat, șoferul a sărit pe bancheta din spate a mașinii

Situație inedită întâlnită de po­lițiștii din Simeria, când au oprit un autoturism. Oamenii legii au putut constatat că nu se afla nimeni la volan în acea mașină. De fapt, șoferul a sărit bancheta din spate a mașinii, ca să nu fie amendat.

A recunoscut
„În data de 02 noiembrie 2022, în jurul orei 22:30, poliţiştii de la Simeria au efectuat semnal regulamentar de oprire a autoturism care circula pe o stradă din oraș, însă în momentul în care polițistul a ajuns în dreptul autoturismului, pe locul din stânga-față nu se afla nici o persoană. În autoturism, poliţiştii identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, stabilind că tânărul în vârstă de 20 de ani a fost cel care a condus autoturismul. Acesta a recunoscut în fața polițiștilor că după momentul opririi s-a mutat de pe locul din față stânga, pe un loc de pe bancheta din spate a maşinii. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit că tânărul care s-a aflat la volan nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere”, informează cei de la IPJ Hunedoara.
În urma controlului corporal, asupra unuia dintre ocupanţii maşinii poliţiştii au găsit un pachet pentru țigarete, iar în interiorul acestuia au descoperit fragmente vegetale de culoare verde-olive, un dispozitiv metalic de mărunțit (grinder), un cuțit pliabil cu mâner dublu, iar sub scaunul din stânga față s-a găsit o țigaretă parțial consumată (din foiță), obiecte care au rămas cus­todia poliţiştilor, pentru continuarea cercetărilor. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost condus la o unitate medicală din Deva, în vederea recoltării de probe biologice. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura