Bunurile lui Simota din Stadionul Jiul încurcă municipalitatea

Maximilian Gânju

Mai multe bunuri ce au aparţinut afaceristului din Valea Jiului Alin Simota au rămas la Complexul sportiv Jiul din Petroşani şi după ce acesta a fost trecut înapoi în administrarea municipalităţii.
Aceste bunuri, echipamente şi utilaje, trebuie ridicate de administratorul judiciar care se ocupă pe perioada insolvenţei de firma lui Simota. Primăria Petroşani a notificat administratorul cu privire la bunuri, pentru că urmează să fie demarată o investiţie în zona în care se află utilajele. Administraţia Pieţelor Petroşani, serviciu aflat în subordinea municipalităţii, vrea să amenajeze un târg în care să se vândă autoturisme second hand.
„Nu avem un târg auto în toată Valea Jiului şi în parcări sau pe străzi vedem multe autoturisme scoase la vânzare. Proprietarii lor riscă să primească amenzi şi cred că ar fi binevenit un loc unde să-şi poată vinde maşinile. Intenţionăm amenajarea unui sector în care să se vândă autoturismele second-hand în cadrul târgului ţinut la stadion în fiecare zi de duminică”, spun reprezentanţii municipalităţii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.