14 comentarii la „Bulina neagră

 • Vai, iubite Mircea Lepadatu. Cat ai asteptat sa vina clipa asta sa ai de unde sa ma apuci. Iata ca a venit. Si cata bucurie in sediul redactiei voastre ! Stiu ca bulina ati vrut sa o legati de lansarea de carte pe care o voi avea astazi. Oricum sunteti incorecti pentru ca ati trunchiat stirea si o prezentati inexact. Mircea Lepadatu, nu ai uitat de metehnele presei comuniste.

 • Mircea Lepadatu, sunt fericit ca te ocupi de mine bucurandu-te ca ai de unde sa ma apuci. Nu ai uitat metehnele presei comuniste. manipulezi, trunchiezi si dezinformezi.

 • Mai taci mai deputate, ca nimeni nu stie de tine, nici nevastata nu te-a votat cand au fost uninominalele, si atunci te-au pus pe prima pagina prin ziare. Dar…vezi Doamne…esti deputat!

 • ei..daca a cheltuit atatia bani sa ii restituie ca are de unde nu?si ce i-a trebuit lui atatea deplasari in strainatate ca nu e cu nimic mai cultivat decat acum cativa ani cand era UNUL OZARECARE

 • mai razvi se pare ca esti pupincuristul lui lepi. se pare ca zboara de acolo ca-l tunse de bani pe molot.

 • ionele tu esti unul oarecare ca esti anonim de tot, chiar nici nu existi.

 • Mai Mateuca, sti cum se spune, vrabia malai viseaza si golanul toale noi. Inainte de a scrie tampenii pe site, mai bine documenteaza-te – la registrul comertului, gratuit – si vezi cine sunt actionari la ziar. Apoi arunca venin din capul tau de curca.

 • Vai, iubite Gheorghe Firczak!Nu stiu de unde pana unde traiesti cu impresia ca pe mine personal si pe cei din redactia Mesagerul ne intereseaza atat de mult persoana ta, incat sa asteptam cu mare nerabdare sa „te apucam”. Nu-ti face iluzii, dintre toti parlamentarii de Hunedoara, a caror activitate o mai verificam din cand in cand pe site-ul Parlamentului, te-ai aflat in cea mai mica masura in atentia noastra, considerand – poate gresit, recunosc – ca efectul pentru noi, hunedorenii, a prezentei tale in Parlament este ca efectul unei frectii cu spirt la un picior de lemn. S-ar putea, o repet, sa ne fi inselat.De aceea, promitem ca de acum inainte iti vom monitoriza activitatea de parlamentar si vom informa alegatorii cu tot ce credem ca merita facut public, lucruri bune sau rele. In rest, iti doresc toate cele bune si succese pe toate planurile.

 • Eu nu vorbii de actionariat nimic. Stiindu-va cu musca pe caciula sarirati ca proasta-n …a. Echidistantule de Lepadatu ai grija ca nimic nu fu tot timpul. Etern este rolul tau de activist fost comunist azi neoliberal.

 • Mult stimate şi iubite domnule Mircea Lepădatu,
  Mărturisesc cu cea mai mare sinceritate că m-am gândit să nu răspund la incisiva ta punere la punct transcrisă pe site. Dar Domnia Ta eludezi adevărul cotidian precum bei apă zilnic. Sigur că poziţia Domnie Tale are o anumită tentă neacademică dar nu sunt surprins căci, din câte ştiu, nu eşti…academician şi nici nu ai şanse să devii în ***ând. Spui că nu te intereseză persoana mea, ceea ce nu este adevărat. Ca ziarist, până la un punct şi un mod, este firesc să te preocupe persoanele publice, situaţie în care mă încadrez şi eu. Ca o paranteză. Faci mare caz de calitatea ta de ziarist dar ea nu este singulară în activitatea ta pentru că te-ai inregimentat politic fiind consilier al prefectului când acesta era încă om politic. Nu e nimic rău în asta doar că nu te poţi declara jurnalist independent aşa cum faci acum. Revenind, în anul 2004, dezinformat fiind te-ai manifestat apriori bucuros că nu am mai câştigat un loc în Camera Deputaţilor. Apoi, contrazis fiind ai menţionat că am intrat în parlament prin redristribuire ceea ce nu este adevărat pentru simplul motiv că la minorităţi nu există aşa ceva. Trebuia să îţi justifici în acest caz neprofesionalismul şi dezinformarea cititorilor tăi. Este, în definitiv, dreptul tău să nu îţi fiu simpatic şi nu mă afectează de loc acest fapt. Grav este că pe baza antipatiei ai dezinformat cititorii. Sunt deputat al unei minorităţi a cărei organizaţie, Uniunea Culturală a Rutenilor, a devenit membră a Consiliului Mondial al Rutenilor unde, datorită activităţii noastre s-a popularizat politica ţării noastre faţă de minorităţi în general deci şi faţă de ruteni. România poate fi considerată un model în acest sens. Nu este puţin, zic eu, ca ţara noastră să fie cunoscută şi apreciată astfel. Nu vreau ca cineva să credă că, noi rutenii, ne arogăm acest merit exclusiv. Noi facem parte din Consiliul Minorităţilor Naţionale şi Grupul Minorităţilor Naţionale din Camera Deputaţilor. Este politica noastră în ansamblu de a contribui la promovarea imaginii României în lume privitor la atitudinea faţă de minorităţile naţionale. Că activitatea mea ca deputat este ca frecţia la piciorul de lemn – aici mă copleşeşte spiritul tău academic – e o părere şi democraţia permite şi promovează diversitatea părerilor. Eşti însă contrazis de electorat care mi-a acordat de trei ori la rând încrederea sa şi pentru mine asta contează. La lansarea volumului Conotaţii istorice şi politice în publicistică am fost onorat de prezenţa unui numeros public, a unor personalităţi distinse Mircea Moloţ, Ioan Inişconi, Petru Păun-Jura, Valentin Popescu, Olivia Niţescu, Adela Herban, Ioachim Lazăr, Ana Mund, Mihaela Balaci, Dumitru Tâlvescu, Dorin Sângeorzan, Gligor Haşa, Petrişor Ciorobea, Torino Bocăniciu, Traian Inulescu, Viorel Anicescu, etc. Acţiunea a fost reflectată pe larg în presă. Quod erat demonstrandum ! În rest să auzim numai de bine şi să te bucuri de sănătate mult stimate şi iubite domnule Mircea Lepădatu.

 • Mai domnule Firczak,mai scuteste-ne cu comentariile tale.Parca esti deputat.Pai vezi-ti de treaba pentru care esti platit si mai dispari ca ne-am saturat de tine.Pa si pusi.

 • Sunt deputat dar am dreptul la opinie ca orice cetatean. Daca te-ai saturat de mine sau de altul e treaba ta dar stiu ca esti din redactie si nu ai curajul sa apari decat anonim. c a sa fii linistit, de exemplu azi, am stat 12 ore la serviciu asa ca imi fac datoria. De o jumatate de ora s-au incheiat discutiile cu presedintele Basescu.

 • Domnule FRICZAK.
  De ce atatea „drepturi la replica”, doar va trimit in ridicol. Bulina neagra e justificata, de data asta. Ati mai fi meritat una, cei drept tot neagra, pentru toata activitatea cu care ne onorati. Apropo, pe cine reprezentati in Parlament si cate voturi ati strans? Cum va justificati banii pe care ii primiti si care e marea realizarea a d-voastra? Si de ce cheltuiti atatia bani pe deplasarile in strainatate? in ce scop?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura