Bulina albă

7 iulie 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Imbulinatii zilei
02 Simona Oltean8319
Dr. Simona Oltean, administrator al Policlinicii MEDSIM
 
Pentru efortul de a înfiinţa, la Deva, prima clinică privată de oftalmologie din judeţul Hunedoara şi a doua din vestul ţării, după Timişoara, în care se efectuează operaţii de cataractă cu ultrasunete.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Burian Sorin spune:

    Eu nu înteleg cum se administrează aceasta policlinică din moment ce sunt programati mai multi pacienti la aceiasi ora la acelasi medic !!! Dupa ce ca pt. un consult oftalmologic sunt alocate ( oficial ) doar 15 minute – total insuficient după orice normă – pe deasupra mai sunt programate si cate 2 sau 3 persoane la aceiasi oră. După ce astepti 2 luni programarea la medic, platesti 50 ron înainte de a intra în cabinet ( ca la curve ! ) astepti 2 sau 3 ore ca sa intri la medic si apoi … acesta îti acordă 4 minute pt. consult si te trimite „la plimbare” fără măcar să-ti scrie o retetă sau un rezultat al constatărilor făcute de el. Nici nu prea avea cum să constate ceva în doar 4 minute !!! Aceaste sunt serviciile oferite de policlinica administrată de această doamnă. Așadar de la mine primeste … un SAC DE BULINE NEGRE ! Păcat că oamenii ( de varsta a III-a in special ) nu știu dinainte ce-i asteapta si astfel se înghesuie pe coridoarele policlinicii pt. a băga bani în buzunarele acestor hoti – ademeniti fiind de reclama cu „medicii din Germania”. După părerea mea această adunătură de nehaliti nu are nimic de a face cu Esculap si jurământul său !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

Marius Constantinescu, consilier judeţean PDL

Hoţ de calculatoare prins în timp record

Un tânăr de 29 de ani a dat o spargere la o firmă care se ocupă cu servicii de Internet,...

Sã votãm pentru Retezat!

Românii mai pot vota, doar astăzi pentru ca Parcul Naţional Retezat să urce pe locul 11 al competiţiei internaţionale “Cele...

Închide