3 comentarii la „Bulina albă

 • 27 ianuarie 2022 la 22:01
  Permalink

  Termocentrala Mintia, nu are sa mai fie NICIODATA pornita pentru a putea produce energie electrica si termica PE BAZA DE CARBUNE! Punct ! Aceasta realitate o stiu toti specialistii si chiar si ultimii angajati care au fost disponibilizati in urma „manevrelor politice” facute de actualul ministru al energiei de la PNL.Pentru a nu arunca vorbe „in vant” puteti face un sondaj de opinie intre fostii angajati si veti vedea ca nici unul ( sau un numar extrem de mic) s-ar mai intoarce sa lucreze in instalatiile aflate in stare deplorabile, la care nu s-a mai facut nici o reparatie sau retehnologizare, indiferent ce culoare politica a avut conducerea. Sa fie CLAR, oricat ar face propaganda ieftina politicienii si slugile lor, TERMO-MINTIA nu se poate porni in acest moment din lipsa de personal calificat (prima conditie) si datorita starii de uzura avansata in care a ajuns instalatia dupa ce MAFIOTII politici au decis sa opreasca instalatiile de mentinere in conservare a turbinelor, care inca ar mai fi putut sa fie folosite.Cetatenii DEVEI trebuie sa se fereasca de cuvintele amagitoare ale celor care promit pornirea MINTIEI in scurt timp, pur simplu sunt MINCIUNI cu mult tupeu si nerusinare.Cei care va mint vor doar simpatie si sprijin policit, nimic altceva. Tineti minte dragi oameni ca o instalatie asa complexa cum este la Mintia nu se porneste doar la COMANDA POLITICA ca la „INTRERUPATOR”.Cine face propaganda stie ca specialistii nu se pot pregati peste noapte si fiindca oamenii care deja au lucrat la MINTIA nu mai vor sa se intoarca acolo.( Stiu ei de ce ). Sindicatele si politicul si-au dat mana sa-si bata joc de muncitorii, care nu mai vor sa auda nimica de la acesti hoti si mincinosi.Conditiile de lucru in termocentrala au ajuns atata de grele si insuportabile incat oamenii abia au asteptat sa plece. LIDERASII si sefii din birourile calde si cu internet nonstop, erau rupti de realiate si asa au si ramas, ei pot sa halucineze si sa viseze in continuare la o viata buna cu salarii nesimtite, luat pe nedrept, de pe spinarea celor care efectiv lucrau in ture la producerea MW-ilor. Ziaristii nestiutori si aserviti pot da sute de buline oricui fiindca nu au facut nici un pas in termocentrala si nici nu au avut un dialog cu muncitorii implicati direct in productie. Realitatea nu este cea pe care ati vrea voi sa o prezentati, din pacate este mult mai trista si mai dura.

 • 28 ianuarie 2022 la 8:34
  Permalink

  Perfect adevarat

 • 28 ianuarie 2022 la 8:44
  Permalink

  ”Nu sunt convins că peleții sunt o soluție pentru Paroșeni, nu sunt o soluție nici pentru alte centrale importante. Soluția tranzitorie este gazul și asta ma spus-o demult. Dacă la momentul la care eu părăseam CEH, la care existau fonduri pentru a începe reconversia unui grup la Mintia se făcea acest lucru, Mintia astăzi nu era închisă”, a mai spus Melczer.

  https://gddhd.ro/actualitate/peletii-nu-sunt-o-solutie-pentru-termocentrala-paroseni/

  Individul, de mai sus, care a primit bulina alba, a fost unul din cei care s-au opus reconversiei pe gaz a termocentralei Mintia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.