29 de comentarii la „Bulina albă

 • 12 decembrie 2010 la 13:30
  Legătură permanentă

  Am deschis un mare razboi de 12 ani de zile,eu vili rupa din hunedoara,am 10 clase ,un om sarac,cu caracter si cu onoare si respect fata de tatal meu din ceruri, am invins un sistem foarte putred de coruptie,de politisti si de procurori si de judecatorii care si-au calcat in picioare toata pregatirea scolara,deveniind cei mai periculosi infractori ai societatii.Mati imbolnavit ,voi securisti comunisti cu minti bolnave,trebuia sa va uitati la familia din care fac parte si numai dupa aceea sa va bucurati la saracia mea,rusine sa va fie,am zis.

 • 12 decembrie 2010 la 14:11
  Legătură permanentă

  FITI BINECUVANTATI IN NUMELE IUBIRII SUPREME SI AL ADEVARULUI COSMIC.

 • 12 decembrie 2010 la 14:29
  Legătură permanentă

  felicitari pentru batalia castigata!! trebuie sa ne unim mai multi sa luptam impotriva nedreptatilor si a coruptiei din justitia romana. numai asa putem schimba ceva in sistemul acesta

 • 12 decembrie 2010 la 15:27
  Legătură permanentă

  Ati facut un pas in lupta cu nedreptatea. Va multumim.

 • 12 decembrie 2010 la 18:41
  Legătură permanentă

  O batalie castigata!Dar ‘razboiul’ continua.La 22 de ani de la Revolutie in Romania se mai fac abuzuri,abuzuri grosolane in justitie.Bravo unui om simplu care nu a abandonat lupta si si-a dovedit in final nevinovatia.Imi aminteste de acele zile din decembrie in care foarte multi dintre noi au avut curaj si au crezut in dreptate,in adevar ,in dreptul la o viata mai buna.Nici VILI ,nici altii ca el,nici noi ca popor,nu ar trebui sa abandonam speranta.Sa ne aparam demnitatea si drepturile,sa avem pretentia sa fim respectati in tara in care traim,sa nu toleram minciuna si lipsa de raspundere.Asta este ceea ce omul acesta care se declara sarac dar de onoare vrea de la noi.Vili merita sa fie ascultat si urmat E un luptator.

 • 12 decembrie 2010 la 19:23
  Legătură permanentă

  Ce a patzit Vili Rupa nu e ceva ce oricine poate indura.. de unu singur nu o sa rezolve nimic daca noi nu il sustine`m trebuie sa va da`ti seama totzi ca legea din ziua de azi este de mare ***** iti iei bataie pe strada si politia sta si priveste sau mergi batut mar la sectie si itzi zice sa da`i o declaratie si cu declaratia ramai :-j vai de capu nostru o sa ajunge`m totzi daca nu face`m ce trebuie facut 🙂 eu unu sunt de parere ca Vili Rupa a suferit mult merita ajutat

 • 13 decembrie 2010 la 18:16
  Legătură permanentă

  un exemplu de urmat exemplul lui vili ori ce s-ar intimpla nu renuntati si nu va lasati descurajati de nejustitii mai devreme sau mai tirziu,daca suntem uniti se va face lumina…… lupteti pt ceea ce va apartine, nu suntem sclavi sau animale sa ne lasam inferiori celor ce se cred ” superiori” doar pt citeva grade si isi permit sa faca tot ce isi doresc… stima celor ce stiu sa lupte !!!

 • 13 decembrie 2010 la 18:42
  Legătură permanentă

  nu trebuie sa va fie frica de securistii comunisti,cand stiti ca aveti dreptate,luptati pentru drepturile voastre care vau fost incalcate,de cei care reprezinta legea si mai se cred aparatori ai dreptatii,sunt o rusine pentru institutile in care lucreaza acesti infractori periculosi ai societatii.rusine sa va fie ca vati pus impotriva unui om sarac si cu 10 clase,care a aratat ca are onoare,carecter si respect fata de lege,a scris cu pixul pe hartie judecata lui si va invins.am zis.

 • 14 decembrie 2010 la 22:58
  Legătură permanentă

  astazi presedintele Basescu a recunoscut public ca justitia din romania a incalcat legea foarte mult.

 • 15 decembrie 2010 la 12:53
  Legătură permanentă

  Felicitari ! Pas cu pas toti comunistii si securistii care cred ca dreptatea le apartine vor fi invinsi , insa mai trebuie sa treraca multa vreme pentru asta . Important este sa nu ne lasam asemeni lui Vili.

 • 15 decembrie 2010 la 17:38
  Legătură permanentă

  In justitie sunt cei mai mari excroci inamovibili, judeca numai pe bani si nu au nici un respect fata de lege.

 • 15 decembrie 2010 la 20:46
  Legătură permanentă

  astazi am avut un proces la deva la tribunal,de un an de zile ,la judecatoarea Marinela Iacob,si mi se spune ca nu este de competenta ei ,si trebuie trimis dosarul la judecatorie,o judecatoare care face jocul securitatii comuniste,putea de la inceput, sa mi se spuna ca trebuie trimis la judecatorie nu sa treaca un an,sa-u nu cunoaste legea, dupa 12 ani de procese impotriva securitatii comuniste sunt plimbat de la un tribunal la altul,numai ca sa nu mi se dea dreptate,pentru ca judecatorii si cu procurorii din hunedoara, sunt invatati sa incalce legea cu buna stiinta nu sa faca dreptate.

 • 16 decembrie 2010 la 9:57
  Legătură permanentă

  Pentru cei care aveti probleme cu justitia,si nu aveti bani sa va platiti un avocat,sa dat ordonanta de urgenta,OUG/2008 in care se spune la capitolul doi alineatul 8 ca ,ministerul de finante,este obligat sa va dea si o suma de bani pe tot parcursul procesului in fiecare luna,pentru a nu fi obligati sa furati sa-u sa talhariti,sa va platiti avocatul si deplasarile.verificati OUG/2008 PRIVIND AJUTORUL PUBLIC ,daca nu ma credeti.

 • 16 decembrie 2010 la 22:23
  Legătură permanentă

  va multumesc pentru curajul care-l aveti de a va exprima parerea,putin au acest curaj.

 • 17 decembrie 2010 la 16:49
  Legătură permanentă

  Cand ai iesit din inchisoare,societatea nu-ti asigura un loc de munca,si esti obligat sa mananci,sa te imbraci sa te incalti,pentru asta trebuie sa ai bani,ce trebuie sa faci daca nu esti ajutat cu un loc de munca,te apuci de furat ,de talharit,asta vor politiistii ,procurorii si cu judecatorii sa te bage inapoi la inchisoare ,rusine sa va fie voua care va considerati oameni de societate si nu luptati pentru a integra oamenii in societate.AM ZIS

 • 18 decembrie 2010 la 21:58
  Legătură permanentă

  Am solicitat parlamentarilor sa schimbe legile din romania dupa cele din suedia,legea educatiei,legea sanatatii,codul muncii.codurile penale si codurile civile,in curand vom avea drepturile care ne fac sa gandim liberi,si fara frica,militati alaturi de vili rupa si totul va fi bine.

 • 19 decembrie 2010 la 0:08
  Legătură permanentă

  Ma numesc Tapus Constantin din Tg-Jiu si m-am luptat mai bine de 9 ani cu Ministerul Justitiei pana mi-a fost recunoscuta calitatea de persecutat politic .
  In tot acest timp fostii ofiteri de securitate MARINESCU DANUT , ENOIU GHE , PINTA ION , BUCURA VASILE responsabili cu urmarirea ci cercetare penala in anii 80 au ramas dupa 90 in cadrul SRI iar in prezent benificiaza de pensii de lux de la statul roman pentru ca au incalcat drepturile si libertatile omului asa cum a stabilit prin Decizii irevocabile CNSAS in anul 2006 la multele mele insistente .
  Rusine statului si autoritatilor din romania !

  Tapus Constantin Membru AFDPR-Gj

 • 19 decembrie 2010 la 2:03
  Legătură permanentă

  trebuie sa ii dati dreptate pt fatele ce leati facut si sa platiti pt rau care lati facut la oameni acuma sau mai tirziu

 • 19 decembrie 2010 la 2:09
  Legătură permanentă

  politistii procurorii si judecatorii sunt vinovati,ca incalca legea cu buna stiinta
  si trebui sa plateasca pt ce au facut

 • 19 decembrie 2010 la 10:50
  Legătură permanentă

  bai alex,de ce spui ca trebuie sa tacem,nu intelegi ca noua nu ne este frica sa traim in minciuna,si nu ne mai da ordine noua,cauta sa ti le dai in mintea ta si sa te auzi numai tu si singur sa-ti dai si raspunsul,pentru ca curaj au numai cei care luptam pentru dreptatea nationala.

 • 19 decembrie 2010 la 13:13
  Legătură permanentă

  Am dat ordin ,sa se schimbe legile din roman-ia dupa cele din suedia,este si rand-ul vostru sa sustine-ti proiectul meu,daca vre-ti sa nu mai fugi-ti din tara, in care va-ti nascut,daca vre-ti ca salari-le sa fie mari-te,daca vre-ti locuri de munca,daca vreti pensiile marite,daca vre-ti sa trai-ti liberi,daca vre-ti sa gandi-ti liberi,sustine-ti proiectul meu.Vili Rupa din Hunedoara.

 • 20 decembrie 2010 la 8:03
  Legătură permanentă

  Bai Rupa da` mai lasa-ne ca ne plictisesti cu toate tampeniile tale… parca-i fi deputatu Tampau ala papagalu`, numai el mai vorbeste atatea prostii.

 • 20 decembrie 2010 la 11:22
  Legătură permanentă

  BAI MUNTENAS DE CE SPUI CA EU SPUN PROSTII ,PENTRU CA SPUN ADEVARUL,SA-U PENTRU CA UNII CA TINE NU VOR SA AUDA ADEVARUL.

 • 21 decembrie 2010 la 14:35
  Legătură permanentă

  Judecata mea a fost sa scriu cu pixul pe hartie,despre abuzurile si torturile la care am fost supus, de catre cei mai periculosi infractori ai societatii care sunt politistii ,procurorii si cu judecatorii care incalca legea cu buna stiinta.Razboiul fizic nu lam inceput,pentru ca organele stat,acesti infractori periculosi me-au promis ca imi vor da o suma mare de bani si voi tacea.sunt in asteptare.Am zis

 • 18 ianuarie 2011 la 15:48
  Legătură permanentă

  IN CURAND VOI CASTIGA PREMIUL,UN HUNEDOREAN IMPOTRIVA SECURITATII COMUNISTE.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.