Tinerii social-democraţi şi substanţele etnobotanice

10 decembrie 2010 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Tinerii social-democraţi vor să iniţieze un proiect de lege, prin care comercializarea de substanţe etnobotanice în România să fie interzisă. Preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, susţine că proiectul ar putea fi depus în circa două săptămâni, la comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor.

Dăunează grav sănătăţii

„Tinerii din partid spun că este bine să depună, cât mai urgent posibil, un proiect de lege în Parlament, prin care să se interzică, cu desăvârşire, comercializarea plantelor etnobotanice. Sper ca acest proiect să fie aprobat în Parlamentul României, fiindcă doar prin lege vom putea interzice comercializarea acestor plante, care nu fac altceva, decât să dăuneze foarte grav sănătăţii tinerilor“, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, deputatul Laurenţiu Nistor.

Astăzi, la Deva şi Petroşani, tineri din PSD vor participa la o acţiune de protest împotriva consumului de substanţe etnobotanice. Acesta se va desfăşura în faţa primăriilor din localitate, începând cu ora 12. Tinerii, îmbrăcaţi în roşu, vor forma lanţuri umane.

Natalia Intotero (foto), liderul TSD Hunedoara, a afirmat că potrivit unui studiu, 60 la sută dintre tinerii români au consumat, cel puţin, o dată, plante etnobotanice.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Alex spune:

    Foarte bine. Sa interzica vanzare de etnobotanice si sa decriminalizeze, inlocuind pedeapsa cu inchisoare cu terapie, adevaratele droguri usoare (ca in Belgia, Cehia, Croatia, Finlanda, Germania, Olanda si Spania) sau chiar toate (ca in Portugalia). Rezultatele arata ca doar asa scade consumul.

  2. Un sfat gratis pentru o taranca proasta spune:

    Idioata asta are o fata de taranca…dar, upsss, doamna secretar, sau cum ii place ei SUBsecretar de stat, chiar este taranca. Cum era cu Nastase, cu micile santaje??? Dar cu Geoana? Fa, vezi ca se stie, mai taci dracului din gura si vezi de clasele I-IV. Preteneste…

  3. Revenire:Un sfat gratis pentru o taranca proasta spune:

    Asta moare de batrana si este lidera la tineret? Fugi dracului d`aici..auzi, tinerii din partid. momarlanc-o

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Vili Rupa, locuitor din Hunedoara

Bulina neagră

Iuliu Pavel, preşedintele Asociaţiei Pensionarilor din Petroşani

Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că o directoare de la o direcţie deconcentrată, care îşi are sediul chiar în buricul târgului, a intrat...

Închide