Tinerii social-democraţi şi substanţele etnobotanice

Sorina Popa

Tinerii social-democraţi vor să iniţieze un proiect de lege, prin care comercializarea de substanţe etnobotanice în România să fie interzisă. Preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, susţine că proiectul ar putea fi depus în circa două săptămâni, la comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor.

Dăunează grav sănătăţii

„Tinerii din partid spun că este bine să depună, cât mai urgent posibil, un proiect de lege în Parlament, prin care să se interzică, cu desăvârşire, comercializarea plantelor etnobotanice. Sper ca acest proiect să fie aprobat în Parlamentul României, fiindcă doar prin lege vom putea interzice comercializarea acestor plante, care nu fac altceva, decât să dăuneze foarte grav sănătăţii tinerilor“, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, deputatul Laurenţiu Nistor.

Astăzi, la Deva şi Petroşani, tineri din PSD vor participa la o acţiune de protest împotriva consumului de substanţe etnobotanice. Acesta se va desfăşura în faţa primăriilor din localitate, începând cu ora 12. Tinerii, îmbrăcaţi în roşu, vor forma lanţuri umane.

Natalia Intotero (foto), liderul TSD Hunedoara, a afirmat că potrivit unui studiu, 60 la sută dintre tinerii români au consumat, cel puţin, o dată, plante etnobotanice.

3 comentarii la „Tinerii social-democraţi şi substanţele etnobotanice

 • 10 decembrie 2010 la 19:27
  Legătură permanentă

  Foarte bine. Sa interzica vanzare de etnobotanice si sa decriminalizeze, inlocuind pedeapsa cu inchisoare cu terapie, adevaratele droguri usoare (ca in Belgia, Cehia, Croatia, Finlanda, Germania, Olanda si Spania) sau chiar toate (ca in Portugalia). Rezultatele arata ca doar asa scade consumul.

 • 11 decembrie 2010 la 15:15
  Legătură permanentă

  Idioata asta are o fata de taranca…dar, upsss, doamna secretar, sau cum ii place ei SUBsecretar de stat, chiar este taranca. Cum era cu Nastase, cu micile santaje??? Dar cu Geoana? Fa, vezi ca se stie, mai taci dracului din gura si vezi de clasele I-IV. Preteneste…

 • 11 decembrie 2010 la 15:17
  Legătură permanentă

  Asta moare de batrana si este lidera la tineret? Fugi dracului d`aici..auzi, tinerii din partid. momarlanc-o

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.