6 comentarii la „Bulina albă 10.02.2016

 • 10 februarie 2016 la 5:50
  Legătură permanentă

  Daca propunerea a prins viata toata stima pentru intregul colectiv, si mai ales pentru Dl. Primar, cred ca multi trebuie sa ea exemplu !

 • 10 februarie 2016 la 9:24
  Legătură permanentă

  Hai ma ce sinteti asa naivi si muscati toate momelile smecherului asta, este an electoral ,ce naiba.

 • 10 februarie 2016 la 10:02
  Legătură permanentă

  Da, propunerea este foarte bună dar ea trebuia adoptată în primul an din mandat pentru a nu exista suspiciuni electorale. Pe de altă parte la fel de adevărat este că electoratul are memoria scurtă.

 • 10 februarie 2016 la 16:32
  Legătură permanentă

  A Ha Ha Ha …. ce laturi electoraleeee !!!

  Ba eu zic sa scadeti cheltuielile si sa lasati drek primarii pe viata, ca dupa cum ii pupati in kur, si-i puneti din zero tururi …

  Romania meriti sa fii kotropita nu de arabi, nici de unguri, nici de rusi, ci de oricine are capacitatea sa mai fure ceva.

  Ca natiune, asta nu mai esti de mult.

 • 10 februarie 2016 la 17:49
  Legătură permanentă

  Aşa este. Nu-i elegant să-i lauzi fără măsură. Mai bine să înjuri, să apelezi la invective, etc., dovedind o vitejie care nu foloseşte nimănui. Oricum o localitate nu poate exista fără un primar dar ar fi mult mai bine dacă ar fi aleşi în două tururi de scrutin. Pe de altă parte de ce electorii nu se prezintă la vot să sancţioneze, dacă aşa crede că e bine, primarul şi consiliul local? Cum se explică alegerea unui primar de către circa 15-20 % dintre electori?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.