Eveniment

Brokeriţa ţepară rămâne după gratii

Andreea Lazăr

Adriana Constantin, brokerul care a înşelat peste 300 de persoane, rămâne în arest. Decizia a fost luată de Tribunalul Hunedoara, în cadrul unei noi înfăţişări a acesteia în faţa instanţei.

După aproximativ un an şi jumătate de când se află în arest, Adriana Constantin a cerut, ieri, eliberarea sub control judiciar. În calitate de director al SSIF Broker SA Cluj- Napoca – Filiala Deva, Adriana Constantin ar fi înşelat peste 300 de clienţi ai societăţii, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ două milioane de euro. Aceasta a fost arestată în septembrie 2009 pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. La termenul de ieri, deveanca a cerut să fie eliberată sub control judiciar, cerere respinsă de magistraţi. Adriana Constantin are la dispoziţie 24 de ore pentru a face recurs la decizia instanţei, următorul termen de judecată fiind stabilit pentru 29 martie.

Reamintim că magistraţii hunedoreni au mai decis suspendarea procesului Adrianei Constantin, în aşteptarea unui răspuns al Curţii Constituţionale, privind o excepţie de neconstituţionalitate, invocată de avocaţii societăţii de brokeraj, răspuns care nu a fost exprimat până în prezent.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura