Brãdenii au petrecut împreunã noaptea dintre ani

4 ianuarie 2011 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Magdalena Şerban

Trecerea în anul 2011 a fost, după cum o dovedeşte tradiţia ultimilor şapte ani, un bun prilej pentru locuitorii municipiului Brad de a sărbători Revelionul în aer liber, alături de cei dragi. Astfel, mii de brădeni au ales ca la miezul nopţii să se bucure, ca şi-n marile oraşe, de petrecerea organizată de Consiliul Local şi Primăria municipiului Brad.

S-a cântat şi s-a jucat româneşte
În acest an, artiştii prezenţi pe scena de la Brad au adus cântecul popular la loc de cinste, încălzind inimile celor veniţi să se distreze, în număr mare, în ciuda vremii deloc prietenoase. Formaţii folclorice precum Fraţii Briciu şi Cosminuţ Ardeleanul sau interpreţi de muzică populară, cum ar fi Bogdan Toma şi Mihaela Niţă sau de muzică uşoară, precum Burebista, au vibrat cu publicul şi au evidenţiat, încă o dată, frumuseţea şi unicitatea cântecului românesc. Dansatorii Casei de Cultură a municipiului Brad au încălzit atmosfera prin joc şi voie bună, aşa cum îi stă bine românului, în plină sărbătoare.

Urări de bine la ceas de an nou
La miezul nopţii, primarul municipiului Brad, Florin Cazacu (foto), a adresat participanţilor, un scurt mesaj de solidaritate comunităţii brădene: „Comunităţile puternice depăşesc, prin unitate, momentele dificile şi petrec împreună momentele de bucurie. Petrecerea de la cumpăna dintre ani este un moment fericit, iar prezenţa a mii de brădeni este un semn de unitate şi armonie a oraşului nostru“, a declarat Florin Cazacu, primarul municipiului Brad. Edilul, alături cu cei prezenţi, au numărat împreună ultimele secunde ale anului, iar focul de artificii a acompaniat urările reciproce de „La mulţi ani, sănătate, fericire şi speranţă pentru un an mai bun“.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Uite, ca sa vezi spune:

  Magdalena, spune drept, cine te-a muscat…sa mazgalesti un astfel de articol?

 2. mihai spune:

  specialitatea lui cazacu
  petrecerile si mititeii
  unde sunt locurile de munca d-le primar?

 3. Eu spune:

  Locurile de munca sa le cereti lui basescu si boc…ca ei le-au taiat…nu Cazacu.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Grătarul pe zăpadă devine o tradiţie

Zeci de turişti şi localnici au ieşit în a doua zi din 2011 la un picnic pe zăpadă în munţii...

Gimnastica, „regina” anului 2010 în sportul hunedorean

Cinci sportive de la CNS CSS „Cetate” Deva, cu performanţe deosebite la campionatele europene şi mondiale de anul trecut, au...

Ex-jiuliştii au petrecut în Valea Jiului

Foştii jucători ai echipei, Jiul, Mihai Pintilii, în prezent la gruparea din Liga I Pandurii Târgu Jiu, şi Ciprian Petre,...

Închide