ActualitateFlash

Botez cu îngeraşi la „curtea” miliardarului Alin Simota

Carmen Cosman

Omul de afaceri Alin Simota şi-a botezat cel de-al treilea copil, dar numai după ce s-a cununat cu aleasa inimii lui, Mirela. Ambele evenimente au avut loc la Biserica Sfânta Treime din Petroşani, în prezenţa rudelor şi a prietenilor. Naşii cuplului au fost soţii Emil şi Marcela Părău.

Cântecul coşarului
Preasfinţitul Gurie, Episcopul Devei şi Hunedoarei, a oficiat slujba de botez a micuţului Ianis Vlăduţ, cel mai proaspăt membru al familiei Simota. Chiar înainte de botez, Alin Simota s-a căsătorit cu aleasa inimii lui la aceeaşi biserică, iar naşi de cununie au fost tot soţii Părău, o alegere apreciată chiar şi de preoţii care au oficiat slujba, dată fiind aplecarea lui Emil Părău faţă de biserică şi cele sfinte. Iar la ieşirea din biserica unde a fost creştinat, pe micuţul Ianis l-au aşteptat doi îngeraşi şi un coşar, care i-au urat să fie fericit, sănătos şi norocos şi i-au cântat celebrul „Cântec al coşarului”. „Este un moment extrem de important din viaţa mea. L-am creştinat pe Ianis Vlăduţ. Mă bucur de acest lucru şi mi-aş dori să îi dea Dumnezeu sănătate, să fie voinic, vrednic şi să nu uite de religia ortodoxă”, a declarat, emoţionat, Alin Simota la finalul slujbei religioase. Petrecerea s-a mutat la restaurantul Dincă din Vulcan, unde invitaţii au petrecut până spre dimineaţă pe muzica Nicoletei Guţă, a lui Marcel Pavel, Lavinia şi Matilda Pascal Cojocăriţa. La petrecere au fost aproximativ 400 de invitaţi, printre care politicieni de la nivel judeţean şi oameni de afaceri. Meniul a fost unul rafinat, bine ales, stropit din plin cu băuturi fine.
Alin Simota este patron al echipei Jiul Petroşani, dar are afaceri şi în alte domenii de activitate. Preşedinte al PNL Petroşani, Alin Simota şi-a încercat forţele politice la alegerile pentru Primăria municipiului Petroşani, pe care le-a pierdut în faţa lui Tiberiu Iacob-Ridzi. În prezent, el este consilier judeţean din partea PNL.

One thought on “Botez cu îngeraşi la „curtea” miliardarului Alin Simota

  • banii cheltuiti cu marea petrecanie sunt cei pe care i-ai obtinut din salariile neplatite celor care ti-au muncit ? simota nu uita: ce vine pe …. pe …. se duce. praful si pulberea se va alege de toate miliardele tale. din ce ai facut cu banii obtinuti din escrocherii si inselaciuni iti vor ramane doar fotografiile.. exista DUMNEZEU !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura