Borca atacã Primãria Deva, Arion, la Hunedoara

Sorina Popa

Membrii PDL Hunedoara au stabilit, la ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean, candidaturile pentru aproape toate primăriile din judeţ. Mai rămâne ca ei să se hotărască asupra celui care va intra în bătălia pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

„Nu voi avea o campanie murdară”

Pentru postul de primar al municipiului, conducerea organizaţiei judeţene Hunedoara a PDL l-a desemnat candidat pe directorul Termoncentralei Mintia, Tiberiu Borca. În prezent, acesta este şi consilier local la Deva.
Dorin Gligor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PDL a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că în circa două săptămâni, vor fi stabilite listele cu candidaţii pentru primăriile hunedorene.
„Sunt onorat de încrederea primită de la Biroul Permanent Judeţean. Voi avea o campanie strict pe proiecte, fără defăimări aduse adversarilor mei. Dacă devenii au încredere în mine, că pot duce la bun sfârşit proiecte importante, atunci să mă voteze. Sunt sigur că voi fi atacat în campania electorală de către ceilalţi candidaţi la postul de primar al Devei, dar îmi asum riscul să particip la competiţie”, a afirmat Tiberiu Borca.
Pentru Hunedoara, în proporţie de 99 la sută, candidatul PDL pentru funcţia de primar este deputatul Viorel Arion. În general, primarii în funcţie ai PDL vor ataca un nou mandat, excepţie fiind Alexandru Muntean, edilul şef al Orăştiei, care a anunţat că nu va mai intra într-o nouă competiţie pentru fotoliul de primar al oraşului.

16 comentarii la „Borca atacã Primãria Deva, Arion, la Hunedoara

 • 21 februarie 2012 la 8:57
  Legătură permanentă

  2 hoti unul a practicat hotia la Mintia, celalalt e numit Arion 250 contracte cu statul.
  Nu au nici o sansa. La Deva speram sa fie baiatul acela Oancea dar i-au tras-o.

 • 21 februarie 2012 la 8:59
  Legătură permanentă

  Cei din PD si UNPR nu au nici o sansa. Au demonstrat ca sunt doar buni la furat.

 • 21 februarie 2012 la 10:41
  Legătură permanentă

  uite ce feti frumosi,hoti frumosi,derbedei frumosi. ia uite ce candidati adevarati. HOTI PEDELISTI

 • 21 februarie 2012 la 11:22
  Legătură permanentă

  Dragi uselisti ,vad ca nu spuneti nimic despre cel mai mare hot din judetul nostru Mircea Ioan Molot.sau voi postaci sunteti angajati ciobani la oile lui Molot.

 • 21 februarie 2012 la 11:52
  Legătură permanentă

  AM VOTAT IN 2008 CU PNL,DAR ACUM IL VOTEZ ARION , HADA SI-A BACUT JOC DE HUNEDOARA ,EL SI MOLOT DOI BANTITI ,HADA UN HOT PROST ,MOLOT UN TURNATOR LA SECURITATE HOT. NU CONTEAZA PARTIDUL CONTEAZA OMUL .

 • 21 februarie 2012 la 13:37
  Legătură permanentă

  Ionel pe Oancea il voteaza doar soferul care a dat examene la facultate in locul sau, eu sunt neutru dar dupa parerea mea va castiga Cosmin Costa,fostul viceprimar un baiat tanar de perspectiva ,se vorbeste in oras ca Mircea Munteanu ,candideaza la consiliul judetean ,unde sigur il va invinge pe turnatorul securist ciobanul Mircea Molot.

 • 21 februarie 2012 la 13:42
  Legătură permanentă

  bai costica, arion a fost senator de Hunedoara in perioada 2004-2008 si nu a facut absolut nimic, zero, mai apoi a fost deputat de Hunedoara in perioara 2008-2012 si la fel s-a intamplat, nu a adus niciun ban pentru oras, doar a furat si atat,.. bineinteles ca si hada e la fel, nu a facut nimic pentru oras dar nici arion, niciunul nu merita sa fie primar, arion cred ca e mai rau si decat hada, mai prost, mai hot,.etc…, fura mai mult probabil,.. ambii merita sa mearga la barcea…

 • 21 februarie 2012 la 17:57
  Legătură permanentă

  eu nu as spune ca Borca ca ar fi hot caci nu stiu, dar e mincinos in ceea ce priveste Mintia
  iar la Hunedoara, oricine numai Hada nu

 • 21 februarie 2012 la 18:04
  Legătură permanentă

  JOS CIOCOIU ,JOS STRIGOIU ,SECURIST ,MIRCEA IOAN MOLOT.

 • 21 februarie 2012 la 21:28
  Legătură permanentă

  Ce naste din PDL,HOTIE SI MINCIUNA scrie pe ei.Doi farisei.

 • 22 februarie 2012 la 13:21
  Legătură permanentă

  arion a fost senator de Hunedoara in perioada 2004-2008 si nu a facut absolut nimic, zero, mai apoi a fost deputat de Hunedoara in perioara 2008-2012 si la fel s-a intamplat, nu a adus niciun ban pentru oras, doar a furat si atat

 • 22 februarie 2012 la 16:01
  Legătură permanentă

  ..nu vedeţi ce feţe de ,,branconieri,, au ???…vorbesc de proiecte ??? …care???…au impresia că ne păcălesc şi acum???…tot ,,noi cu noi, ei cu ei,,??? ..noi nu am furat cu ei!!! Numai ei au fost cu ei părtaşi la furat??? Să se mute la Bârcea la Puşcărie!!!!… Ponta , dacă nu-i legi,eşti ca şi ei, adică HOŢ!!!!

 • 22 februarie 2012 la 18:30
  Legătură permanentă

  da sigur….a Tiberiu Borca n-o fii hot :))…ba unul dintre cei mai mari…

 • 23 februarie 2012 la 11:38
  Legătură permanentă

  Nu va avea o campanie murdara pentru ca şi-a spălat banii cu sapun şi acum vrea să pună mâna şi pe noi . Căscaţi bine ochii !!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.